1. Sa vaatad pornot

Sa võid ju tema juuresolekul teha nägu, et sa ei tea sellest midagi ja sind absoluutselt ei huvita, aga ühel kaunil päeval unustad sa vale lehekülje oma sülearvutis lahti või jätad kogemata ajaloo kustutamata. Tulemus? Sa oled silmakirjalik ja valetaja veel pealekauba.

2. Sul on meeletud võlad

Pole naise asi õiendada sinuga su otsuste pärast, miks sul need võlad kaelas on. Kui tema polnud asjaga seotud, pole tal ka sõnaõigust. Tema probleemiks saab see siis, kui oled suhte algusest peale varjanud, et oled tegelikult täiesti pankrotis, ning elanud laia lehe elu, kulutades rohkem kui sulle jõukohane on ja sellega talle täiesti vale mulje jätnud. Asi pole selles, et naised su raha nii väga ihaldavad, vaid selles, et nii põhimõttelistes asjades ei valetata. Parem tunnista kohe ausalt üles, et asi on nii, su võimalused on sellised ning kuidas sa olukorda parandada püüad.

3. Sa oled räpakoll

Iga kord enne tema külla tulekut püüad endast paremat muljet jätta, visates põrandal laiali vedelevad mustad riided pesumasinasse ja nädala jooksul kogunenud nõud kraanikausist puhtaks pestes. Tubli poiss oled, aga su ühekordsest aktiivsuspuhangust on vähe kasu, kui sa igapäevaselt tegelikult lillegi liigutada ei viitsi ning oled harjunud oma räpaseid sokke ja pesemata nõusid igale poole laiali jätma. See tuleb varem või hiljem välja.

4. Sa oled oma endisi kallimaid petnud

Naistel on päris palju kavalaid nõkse, kuidas su minevikust asju teada saada, mida sa ise parema meelega varjata tahaksid. Näiteks see, kas sa oled kunagi oma endist kallimat petnud, on asi, mis meid väga huvitab ja me teeme selle kindlaks ükskõik mis hinnaga. Seetõttu on sul targem kohe suu puhtaks rääkida, mitte mingit häma ajada, sest me saame teada nagunii ja sul on väga keeruline sellest august pärast välja ronida!

5. Sul on vaimse tervisega probleeme

Olgu see depressioon või raevuprobleem, ühel hetkel lööb see välja, varja, palju tahad. Sa ei saa oma olemust nii palju muuta, et sul seda täielikult ja lõplikult varjata õnnestuks ning tõenäoliselt toimub plahvatus kõige ebasobivamal ajal ja kohas. Selliste probleemidega peaksid väga tõsiselt enne tegelema, kui kellegagi suhet looma asud ning uuele kallimale ausalt ja avameelselt ära rääkima, mis seis on ja mida sa oled plaaninud ette võtta.

6. Sa suitsetad või tarbid narkootikume

Esiteks ei ole mõtet ühtegi suhet alustada valetamisega. Teiseks on suitsuhais nii vänge ja äratuntav, et sul ei õnnestu ka kõige usinama küürimise ja kõige tugevama (hinge)õhuvärskendajaga jälgi peita. Mittesuitsetajale jääd sa hetkega vahele. Narkootikumid on veel karmim teema, millega seoses on paljudel naistel täielik nulltolerants ja vahele jäämine tähendab suhtele kindlat lõppu.

7. Sa oled liiga armukade

Naisele meeldib teada ja tunda, et sa oled temast tõsiselt huvitatud ning väikene ja mõistlik armukadedus on igati omal kohal, kuid hullumeelsed hüsteeriahood iga kord, kui ta mõnele mehele “tere” ütleb või kõne vastu võtab, lõpetavad suhte väga kiiresti. Sellest pole abi, kui algul mängid normaalset ja vabameelset tüüpi, kellel pole midagi selle vastu, et naine teiste meestega suhtleb, aga suhte edenedes sellised asjad täiesti ära keelad või iga telefonikõne peale asju loopima hakkad.

8. Su väga radikaalsed poliitilised või usulised veendumused

Paratamatult tekivad suhtesse tülid, kui sina oled veendunud kristlane/moslem/juut vms ja tema paadunud ateist. Äsja armunutena püüate mõlemad oma veendumusi alla suruda ja end sel moel teisele meeldivaks teha, kuid peagi tõusevad üles teemad, kus seda enam teha ei saa ning vaated lähevad täiesti lahku. Parem sellistes asjades kohe aus olla.

9. Sul on tervisega suured probleemid

Päris kindlasti ei õnnestu sul varjata haigusi, mis nõuavad pikaaegset ravi ja kauemat eemalviibimist. Vahet pole, kas tegu on suguhaiguse või diabeediga, ühel hetkel pead sa sellest rääkima ning ühelegi naisele ei meeldi, kui selliseid asju tema eest varjatakse.

10. Sa ei ole traditsioonilistes meesteasjades just eriti osav

Suudad hädavaevu naela seina lüüa, kuid pesumasina paigaldamine käib üle jõu? See on okei, kui sa nii ütledki. Kui teed nägu, et oled maailma ägedaim ehitusmees, kes suudab ehitada ja sisustada naise unelmate lossi, aga lased püksid täis selsamal hetkel, kui naine kutsub sind katkiläinud ahju parandama, kukub kogu su suhe kolinal kokku.

---
Avaldatud ka portaalis Naistekas