1. “Me armastame enesekindlaid tüdrukuid.”

Mehed eelistavad selliseid naisi nagu nad ise on, mistõttu valivad nad pigem karismaatilise ja kurvika naise ebakindla tippmodelli asemel. Seda on ehk raske uskuda, aga enesekindlus muudab naise ka füüsiliselt atraktiivsemaks.

2. “Sinu väljanägemine on mulle oluline.”

Mehi ei huvita, kui moekalt sa end riidesse paned, aga neile meeldib vaoshoitult seksikas stiil, mis on elegantne, aga mitte vulgaarne. Pea meeles, mehed armastavad naist läbi silmade.

3. “Ma ei tea, kuidas SEDA teha.”

Mehelikkus on meeste jaoks väga oluline ja seda eriti naisterahvaste ees. Seetõttu on nad valmis võtma ette ka mõne töö isegi siis, kui nad ei ole päris kindlad, kas nad sellega ka hakkama saavad. Nad tahavad naistele end tugeva ja targana näidata ning seetõttu on nad valmis proovima näiteks su katkist fööni parandada.

4. “Me satume segadusse, kui küsid meilt keerulisi küsimusi.”

Naistele meeldib meestelt kurva näoga küsida: “Kas ma olen paks?” Sõnadega on keeruline kirjedada, kui väga mehed seda ei salli. Kui mõni kleit muudab naise paksemaks, siis mees märkab seda, aga teeb sulle ikka komplimendi.

5. “Ma ei saa seda endale lubada.”

Mehed võistlevad omavahel pidevalt, see pole mingi saladus. Kasvõi baaris jooke tellides võrdlevad nad end oma sõpradega ja ei taha kellelegi alla jääda. Mees ei suuda ka naisele tunnistada, et ta ei saa endale midagi lubada, sest see on liiga kallis.

6. “Ma olen armukade.”

Mehed ei näita oma tundeid nii avatult välja ja kui mõni neist näeb oma tüdruksõpra teise mehega flirtimas, ei näita ta ühtegi emotsiooni välja. Tema sees võib aga möllata torm.

7. “Mulle meeldib su sõbranna.”

See on väga lihtne: kui sina arvad, et su sõbranna on super kuum, siis ära arva, et su mehele see märkamatuks jääb. Talle meeldib su sõbranna ja ta mõtleb tema peale, aga ta ei ütle seda kunagi kõva häälega välja. Rumal on üldse arvata, et teievaheline armastus ta pimedaks muudab.

8. “Me uurime ka sind üksikasjalikult.”

Kui mees kutsub su restorani, ära hakka kohe teie pulmi planeerima. Kerge flirt ja koos naermine on märk sellest, et ta on sinust huvitatud, mitte, et ta ongi nüüd igavesti sinu oma.

9. “Meile meeldivad komplimendid.”

Traditsiooniliselt teevad komplimente mehed, aga ka neile endile meeldib neid kuulda. Ka mehed vajavad hoolivust ja sooja pilku ning nende olemasolu võib kõike muuta. Mehed tahavad olla kindlad, et nad ei raisanud tundide viisi kohtingut planeerides sinu peale oma aega. Seega, kui oled kohtinguga rahul, ütle talle.

10. “Meile meeldivad plikade asjad.”

Jah, ilusad küüned ja sile nahk on märgid sellest, et mees hoolitseb enda eest ning ei saa salata, et naistele see meeldib. Meestele meeldib ka lõõgastumiseks vaadata naistele mõeldud teleseriaale, aga nad varjavad neid asju, sest “teised kutid ei mõistaks seda”.

11. “Ma kardan.”

Mees ei tohiks oma hirmudest rääkida, või mis? Aga kõigil on ju foobiaid. Mehed ei ütle sulle, et nad kardavad pimedaid ruume või ämblikke, sest nad ei taha näidata oma nõrkusi välja, aga ole valmis oma plätuga prussakat lömastama, kui su mees hirmust teise tuppa jookseb.

12. “Ma olen oma tunnete varjamise meister.”

Romantilise filmi lõpp, mis ajab naise nutma, võib mehi samamoodi mõjutada. Ainus vahe on, et ta mühatab, et te vaatete jälle mingit mõttetut filmi ja hõõrub oma silmi nagu tal oleks uni silmis.

13. “Me ei lahku ilma põhjuseta.”

Mees ei jäta sind kunagi maha, kui ta on sinust huvitatud. Seal on alati mingi põhjus.

Allikas: Bright Side