Esiteks tasuks sul mõelda, kui palju sina oma partnerile ja suhtele annad. Teiseks peaksid õppima mõistma, mis tema sees toimub ja kas teda võib häirida midagi, mida ta ei julge sulle öelda.

Jah, see on paras väljakutse, mistõttu otsustasimegi seda protsessi sinu jaoks pisut kergemaks teha. Rääkisime mitmete meestega sellest, milliseid saladusi — suuri ja väikeseid — nad oma kaaslaste eest hoiavad ja miks. Pane nende jagatud mõtted kõrva taha, sest need võivad su suhtele ühel päeval kasuks tulla.

1. Mida nad sinu välimusest tegelikult arvavad

Inimese kehapilt võib olla väga tundlik teema. Inimesed võtavad juurde või kaotavad kaalu erinevatel põhjustel ning Instagrami ajastul võib see teema ka tohutult ebakindlust tekitada. Mehed on sellest teadlikud, mistõttu ei soovigi nad vahel su tundeid haavata ja hoiavad oma mõtted su keha kohta endale.

Kui su vorm on teistsugune, kui teie tutvumise ajal, peaksid ehk sellest ka temaga rääkima. Või ehk mitte. Pea lihtsalt meeles, et vahet pole, mida tema arvab, sinu arvamus loeb rohkem. Armasta iseennast ja keskendu sellele, et oled iseenda kõige tervislikum versioon.

2. Tema tööga ja perekonnaga seotud draamad

Sageli on mehed väga suure egoga ning soovivad seetõttu ka välja näidata, et kõik on suurepärane ja seda isegi siis, kui see tegelikult nii ei ole. Sinu kallima puhul võib sama kehtida. Kui tal on parasjagu tööga, perekonnaliikmete või sõpradega seotud jamasid, võib ta seda kõike endasse koguda.

Mida siis teha? Küsi talt aeg-ajalt, kas kõik on hästi ka väljaspool teie suhet, sest see võib mõjutada ka tema suhteid sinuga ja sa isegi ei tea seda.

3. Neil pole asjad alati nii hästi nagu paistab

Usu või mitte, aga ka mehed kogevad paljusid neid asju, mida naisedki. Erinevus peitub aga selles, kuidas neid asju väljendatakse.

4. Nad on pahased või tujust ära

Vahel ei ole mõned asjad meeste silmis lihtsalt tülitsemist väärt. Su kallim võib olla vihane või tujust ära ning seda teadmist endale hoida, sest ta lihtsalt ei taha sinuga vaielda.

5. Neid peteti või jäeti eelmises suhtes külmalt maha

Mäletad seda ego punkti, mida eelnevalt mainisime? Jah, just sel samal põhjusel ei räägi su mees sulle ka oma eelmistest suhetest ega tüdruksõpradest. Tunnistada, et neid peteti või jäeti lihtsalt maha, tähendaks ka seda, et neil polnud olukorra üle kontrolli ja seetõttu eelistavad nad vahel neid teadmisi lihtsalt endale hoida.

6. Neile meeldib mõni su sõber või sugulane

Nii vale kui see ka on, mõned mehed tunnistavad, et neile on hakanud liiga palju meeldima mõni kallima sõbranna või sugulane ning väga arusaadavatel põhjustel on nad seda infot endale hoidnud. Ja ütleme igaks juhuks ära, et see ei ole nüüd koht, kus sa peaksid minema oma partnerit ristküsitlema teemal, et kas tema on ka mõnda su sõbrannat sellisena vaadanud.

7. Nende fantaasiad ja fetišid magamistoas

Võimalik, et ta armastab su jalgu. Või tahab väga proovida seda sekslelu, mis sa endale ostsid. Olgu olukord milline tahes, ta hoiab kindlasti endale mõnda veidrat fantaasiat, mida ta reaalsuses sinuga proovida tahaks.

Suhtlemine on siinkohal aga väga oluline. Räägi temaga sellest, mis talle meeldib ja jaga temaga seda, mida sina armastad. Sa ei pruugi seda kunagi teada — see võib teie sekselu hoopis uuele tasemele viia!

8. Mida tema sõbrad sinust arvavad

Kuigi päeva lõpuks loeb ainult see, mida tema sinust arvab, on täiesti normaalne, et ta soovib saada ka oma perekonna ja sõprade heakskiitu. Ja kui ta seda ei saa, ei pruugi ta seda infot ka sinuga jagada. Mõtle ise, kui ebamugav sul oleks edaspidi ta parima sõbraga aega veeta, kui sa tegelikult tead, et sa talle väga ei meeldi? Ja seetõttu ei pruugigi su mees sulle öelda, mida ta sõbrad või perekond sinust tegelikult mõtleb.

9. Tema guugeldamise ajalugu või telefoni paroolid

Me kõik soovime saada pisut privaatsust ja mehed pole siinkohal mingiks erandiks. Vahet pole, kas tal on midagi varjata või mitte, mõndadele inimestele lihtsalt ei meeldi, kui nende kallimatel on ligipääs sellistele asjadele nagu guugeldamise ajalugu või telefoni paroolid. Selle asemel soovivad nad hoopis seda, et sa neid usaldaksid.

10. Lapsepõlve traumad

Kui sina või keegi, keda sa tead, on kogenud mingit lapsepõlve traumat, siis sa tõenäoliselt mõistad, et inimesed kipuvad neid asju endale hoidma ega soovi neid rääkimise teel uuesti kogeda. Su kallim pole mingi erand.

11. Mida ta eile õhtul tegi

Võimalik, et ta käis sõpradega stipiklubis või oli lihtsalt kuni varaste hommikutundideni väljas. Olgu olukord milline tahes, mehed ei taha oma õhtutest väga detailselt rääkida. Aga ära võta seda kui ohumärki, et peaksid nüüd salaja ta telefoni kontrollima või välja uurima, mida ta siis ikka tegi.

12. Ta pole selles suhtes kindel

See on küll üsna ebameeldiv informatsioon, aga paljud mehed ei pruugi olla oma praeguses suhtes kindlad ega julge sulle tegelikult lubada, et tema ongi sinu jaoks see ÕIGE. Ja selle asemel, et sulle haiget teha või suhe kohe lõpetada, tirivad nad sind endaga kaasa, lootuses, et äkki nende tunded muutuvad.

Ja ainus, mida me sulle soovitada julgeme on see, et suhtlemine on siinkohal väga oluline.

13. Tema reaalne rahaline seis

Täiskasvanuks olemine on raske. Iga kuu lõpus potsatavad postkasti arved ja alati ei pruugi olla vahendeid, et neid kohe ära maksta. Ja kui selline asi ka sinuga juhtub, on piinlik seda endalegi tunnistada, rääkimata sellest, et lasta rahaga seotud probleemidel ka su suhet mõjutada.

14. Neil on jätkuvalt oma eksi vastu tunded

Lahkuminekud on rasked. Usalda meid, me teame. Ja vahel ei suudagi mehed oma endise armastuse juurest edasi liikuda.

Parim viis, kuidas kellestki üle saada, on ronida kellegi teise kaissu ning vahel võib juhtuda, et ka sina oled see “keegi teine”. Paljud mehed tunnistavad, et nad on otsustanud kellegi teisega väljas käia lihtsalt seetõttu, et oma eksist üle saada. Ja seda ta kohe kindlasti sinuga jagada ei taha.

15. Tema sõprussuhted teiste naistega

See, et sa oma partneri vastassoost sõprade peale armukadedaks muutud, on osa inimeseks olemisest. Ja isegi, kui sa tegelikult midagi kahtlustama ei peaks, vaatad ikka tema keskkooliaegset sõbrannat, kelle viimast pilti ta Instagramis kommenteeris, pisut viltu. Seetõttu otsustavadki mehed oma sõrpusi naistega mõnda aega sinu eest varjata.

Allikas: YourTango