1. Hästiistuv ülikond
Enam ei ole mingeid vabandusi — sa oled nüüd suur poiss ja sul PEAB olema vähemalt üks ülikond, mida kandes näed välja nagu miljon dollarit!

2. Bleiser vähem pidulikeks üritusteks
Korralik bleiser (ehk maakeeli vaba-aja pintsak) on viisakas ja kena, aga vähem formaalne, nii et sa ei ehmata oma koostööpartnereid ja kolleege näost kaameks nagu siis, kui ülikonda kandes uksest sisse astud. Kombineeri seda näiteks oma ägedate teksadega (vt punkti nr 15)

3. Kallis kell pidulikeks sündmusteks
Isegi siis, kui sa ei kanna igapäevaselt kella, on see kohustuslik ja kogu komplektile viimast lihvi andev aksessuaar formaalsetel ja pidulikel üritustel.

4. Mustad ja pruunid nahkkingad
Ülikonna ja bleiseri juurde käivad viisakad ja kvaliteetsed kingad. Tossude ja tennistega enam välja ei venita, nüüd on tõesti viimane aeg tõelisse kvaliteeti investeerida.

5. Lühikesed chino-püksid, mis sulle sobivad
Suveajal ei saa kontorisse ja ametlikele kohtumistele minna ujumispükstes, mida sa muidu vabal ajal kannad. Vabama riietusetiketiga üritustele ja töökohtadele võid palaval suvepäeval chinodes ilmuda küll, aga ainult siis, kui need on sulle parajad ja istuvad jalas hästi.

6. Korralikud saapad
Viisakad ja kvaliteetsed saapad, mis hoiavad kinni lörtsi ja lume, peaksid olema iga mehe garderoobis. Jalatsite puhul on tähtis mainida, et need peavad alati ja igas olukorras olema puhtad ja terved — su lemmiksaapad aastast 1997, millel on ainult üks väike auk varbas, viska nüüd palun minema.

7. Suvekingad
Valged tennised, purjekingad või mokassiinid on täiskasvanud meeste suvise garderoobi hädavajalikud koostisosad.

8. Ilmastikukindel talvejope/mantel
Parka, mantel või jope, mis hoiab sind päriselt soojas, on meie kliimas täiesti asendamatu.

9. Viisakas mantel pidulikumaks puhuks
Teatrisse, pulma ja ärikohtumisele ei ole tõesti viisakas parkas ilmuda, sellisteks puhkudeks hangi endale hästiistuv mantel.

10. Vihmavari
Selline, millel on puidust käepide, pikk vars ja korralik ümbris ja mis ei lenda esimese tuuleiiliga tagurpidi.

11. Nahkkott
Seljakotiga läheb täiskasvanud mees ainult trenni või matkama, kindlasti mitte tööle. Töökott peab olema stiilne, kvaliteetne ja praktiline.

12. Portfell
Portfell näitab, et oled tõsiseltvõetav professionaal, kellel on oma elu ja prioriteedid paigas. Kui siiani seljakoti või mingi riidest kotiräbalaga ringi käid, näib kõigile, nagu nutaksid meeleheitlikult oma noorust taga ning üritaksid neid päevi tagasi saada.

13. Nahast rahakott
Kvaliteetsed nahast rahakotid kestavad aastaid ja on tõesti investeeringut väärt. Muidugi mitte need, mida saad supermarketi letilt kaasa haarata või turismireisil turult osta.

14. Vöö, mis peab vastu
Narmendav ja kulunud vöö rikub su muidu laitmatu välimuse hetkega ja jätab sinust räpaka ja lohaka mulje. Nii et leia ja osta endale vöö, mille üle võid uhke olla.

15. Parajad ja hästiistuvad tumedad teksad
Teksad on sul nagunii olemas, aga tõenäoliselt on tagumikud veninud, põlved lötendavad ja vöökoht on kas liiga kitsas või liiga lai. Tumesinised teksad, mis sulle tõesti parajad on ja kenasti jalga istuvad, annavad su välimusele tõesti tohutult palju juurde.

16. Sulle sobiva lõikega T-särk
Võib olla raske seda uskuda, aga mõne särgi lõige istub sulle paremini kui teise oma. Palju mõjutab kaeluse lõige — ümmargune kaelus sobib ühele, V-kaelus teisele, ka see, kas särk hoiab kehasse või on avar mängib suurt rolli. Leia see, milles sina kõige parem välja näed.

17. Õhem jakk/jope
Pole oluline, mis lõige sulle meeldib, istub ja sobib, peaasi, et sa end selles suurepäraselt tunneks. On see teksajakk, bomber või tuulejope — kui lõige sulle sobib ja jakk meeldib, siis kanna rõõmuga.

18. Triiksärk, mis on sinu firmanumber
Leia endale triiksärk, millel on hea lõige ja huvitav muster ja millest kujundad endale n.ö firmamärgi, mille järgi sind kõik tunnevad ja teavad.

19. Ujumispüksid
Olgem ausad, mehed, neid on raske valida. Oluline on see, et kuskilt miskit välja ei ripuks ja võiksid nendes ka laste seltskonda minna. Aga me tõesti soovitame tungivalt napid Speedod kappi jätta!

20. Lipsud, mis sulle endale ka meeldivad
Nüüd, kui oled suur mees ja teenid endale ise raha, saad sa endale lubada just selliseid lipse, nagu sulle endale meeldib. Kasuta seda võimalust siis!

21. Prillid, mis sind targemana näitavad
Investeeri prillidesse, mis on esiteks kvaliteetsed (Maximast enam päikseprille ei osta, eks!) ja mis sobivad su näokujuga. Küsi prillipoe töötajatelt abi, kui ise valida ei oska.