1. Tualettruumide arv: Pentagonis on kaks korda rohkem tualettruume, kui tänapäeval vaja läheks ning sama suure mahutavusega asutusse ehitataks - põhjus on lihtne. Pentagon ehitati segregatsiooni ajastul ning valgetele ja mustanahalistele inimestele oli ette nähtud erinevad tualettruumid.

2. Ehituskiirus: Võiks ju arvata, et nii keerulise projekti ehitamine võttis väga kaua aega. Tegelikult mitte. Pentagon ehitati üles kahe aastaga.

3. Liftid arv? Korrektseks vastuseks on null. Pentagonis ei ole lifte, korruselt korrusele liigutakse mööda kaldteid. Kuna ehitustööd käisid Teise Maailmasõja päevil, oli terase kokkuhoid oluline.

4. Viis korrust vaid nime pärast? Samuti vale eeldus. Esiteks ehitati maja viiekordseks juba eelnevalt mainitud materjalidefitsiidi tõttu, aga teiseks ei tahetud ehitist liiga kõrgeks seepärast ehitada, et vastasel korral oleks see rikkunud Kapitooliumilt vaade Potomaci jõele.

5. Mitu remonti? Jällegi on vastus üllatav - kõigest 1, vaatamata sellele, et maja ehitati 1943.a. See-eest võeti seda remonti põhjalikkusega, arvestades sellega, et see kestis tervelt 17 aastat ja sai läbi 2011. aastaks.
Pentagon

6. Pentagoni koridoride pikkus? Tohutu. Kokku 23 km (17,5 miili) koridore on põhjustanud ka kuulsamatel inimestel eksiteid - väidetavalt olevat ükskord lausa kindral Eisenhower oma kabinetti otsides ära eksinud.

7. Ground Zero - ei juttu ei ole pärast 9/11 kaksiktornide mälestuskohast, vaid sellest, et Külma Sõja ajal kutsuti niimoodi hoopis Pentagoni, kuna usuti, et see on Nõukogude Liidu tuumarünnaku sihtmärgiks number 1.

8. Rohkesti kabinette? Jah, on küll: 4,7 miljonit ruutmeetrit kabinettide pinda - seda on rohkem kui Empire State Buildingus.

9. Veel põnevaid fakte? Aga palun. President Franklin Delano Roosevelt ei kavatsenud Pentagoni sootumaks Kaitseministeeriumile anda. 1930ndatel andis ta omaaegsele Sõjaministeeriumile ja Mereväe ministeeriumile ühe teise maja, mis jäi neile kiiresti kitsaks. Seetõttu tellis Roosevelt uue maja ehitamise, kuhu mahub 40 000 töötajat ja kus on 10 000 parkimiskohta. Omaaegne Sõjaministeeriumile kuuluv hoone on tänapäeval State Departmenti oma (ehk meie mõistes Välisministeerium.