Alati ei pruugi kõik need laused olla valed, aga kui sa hakkad neid kuuldes kahtlema, siis vahel tasub ikkagi usaldada oma sisetunnet.

"Seks oli imeline!"

Mõnikord ongi seks imeline, aga ei ole vist olemas naist, kes ei oleks kordki elus orgasmi teeselnud, et mees rahule jääks ja seksiga ühele poole saada. Kui sa näed, et naine ei ole peale seksi eriti entusiastlik, siis võid teinekord veelgi paremini üritada.

"Ei, sa ei ole kaalus juurde võtnud."

Ikka on hea kuulda sellist lauset, aga et päris kindel olla, peaksid ennast siiski kaaluma. Vahel ei taha naine sulle meelehärmi valmistada ja ütleb niisama ilusaid sõnu, ehkki särginööpide alt punnitav õllekõht on talle juba pikemat aega muret valmistanud.

"Sa oled jätkuvalt kuum ja atraktiivne."

Mõni naine arvabki nii, aga kui te olete juba pikka aega abielus olnud ja ka sinu silmad otsivad järjest enam tänaval mööduvaid näitsikuid, siis sama võib tunda ka sinu kallis abikaasa noorte meeste suhtes.

"See oli väga tore kingitus!"

Kui naise suu ütleb üht, aga silmad ja kehahoiak teist, siis sa vist ikkagi ei pannud seekord oma kingituse valikuga täkkesse... Naisi tasub kuulata, sest kui on mõni asi, mida nad väga tahavad, annavad nad selle kohta pika aja vältel peeni vihjeid.

"Mul pole midagi selle vastu, kui sa täna sõpradega välja lähed."

Mees läheb sõpradega välja ja naine jääb kodu koristama ning lapsi hoidma? Tõesti suurepärane õhtu! Kui teil on aga kokku lepitud, et teil mõlemal on sama palju vabu õhtuid, siis on see igati normaalne.

"Ei, see pole uus käekott/pluus/müts, mul on see juba ammu olnud."

Paljud naised armastavad šopata ja teinekord on häbitult lihtne oma mehele kinnitada, et see riideese ei ole uus, sest mehed nagunii ei suuda naiste riidekuhjades orienteeruda.

"Sa tegid väga maitsva toidu."

Mõnikord on toit tõeliselt ebaõnnestunud ja sa tead seda ise ka, aga naisel pole südant seda sulle öelda, sest ta kardab, et selle ühe lause pärast ei ole sa enam kunagi nõus kodus süüa tegema ja see poleks küll tore...

"Mul on nii hea meel, et sa töökohta vahetasid."

Siis on tal kindlasti hea meel sinu üle, kui see tähendab sinu jaoks palgatõusu ja ametiredelil kõrgemale ronimist. Kui see aga tähendab, et see tuleb teie aja arvelt ja te näiteks peate sellepärast isegi kolima ning naine peab senisest veelgi rohkem majapidamistöödele ja laste kasvatamisele pühenduma, siis ta arvatavasti ei ole muutuse üle väga rõõmus. Aga sinu üle on tal kindlasti hea meel.

Allikas: YourTango