Olen korduvalt mõelnud, millised mehed on mulle isiklikult läbi elu positiivselt meelde jäänud ja miks (ma ei mõtle siin konkreetseid ja personaalseid omadusi vaid üleüldiselt). Tegelikkuses ongi mul meestele vaid kolm põhiootust/mängureeglit ja ma tean, et need kolm kõnetavad teisi naisi samamoodi.
Need minu ootused meestele on tegelikult lihtsad, täpselt samasugused kui 25 aastat tagasi, praegu oskan nende väljendamiseks ehk paremaid sõnu leida. Ja muuseas, need kolm mängureeglit kehtivad mööndustega nii üheöösuhete kui ka ükskõik millise pikema kooselu puhul.

PALUN ÜTLE ALATI AITÄH!
Kui Sa lähed naisega esimest korda voodisse, ükskõik kas siis uue suhte alguses või juhusuhte puhul, siis ütle talle alati aitäh selle eest, et ta jagas end Sinuga! Palun kiida, imetle ja innusta teda. Tee seda ka siis, kui Sinu jaoks oli kõik täiega jama ja Sa tead, et rohkem teda enam näha ei taha. Ja absoluutselt kindlasti siis, kui arvad, et elu teid veel kokku viib (ära unusta siin juhust) või soovid, et suhe edasi areneks. Tegelikult on nii, et ka kõige ensekindlamad naised ootavad Sinult peale seksuaalvahekorda kiitust ja tunnustust. Päriselt. Sa pälvid selviisil iga naise austuse ja ta mõtleb ning räägib Sinust head.

Kui Sa oled paarisuhtes, siis on tänu väljendamine veel tähtsam! On uuring, mille järgi peaks iga negatiivse hinnangu kohta väljendama üheksa positiivset, et negatiivse mõju kaoks. Kas Sa järgid seda? Mõtle hetkeks, kui palju kordi päevas Sa väljendad oma kaaslasele rahulolematust, pettumust või tüdimust, aga kas Sa samaväärselt märkad ka neid igapäevaseid asju, mida ta Sinu jaoks teeb?
Palun pane teadlikult oma partnerit tähele, imetle tema välimust, pühendumust, säravat tuju, jagatud ilusat hetke, head toitu, korras tuba, mis iganes. Ja Sa oled eriti suurepärane mees kui Sa tead, mis Sinu naisele meeldib — ootab ta häid sõnu või pigem hoopis puudutusi. Kui Sa kahtled, siis uuri see välja ja täna oma naist nii nagu tema ootab. Isegi kui Sul endal on keeruline üht või teist poolt väljendada, siis ületa teadlikult endas see barjäär ja tee seda ikkagi.
Palun ütle talle aitäh, ütle iga ilusa ja hea asja eest teie elus! Tee seda praegu kohe, tõsta pilk arvutiekraanilt ja leia see põhjus tänada. Usu mind, ma tean, et samamoodi toimib see siis ka vastupidi ja Sullegi hakatakse ütlema “aitäh”! Ja isegi kui alguses võib see tänu ja tähelepanu väljendamine olla mõlemale poolele võõristust tekitav (pole ju harjunud), siis üsna ruttu teeb see meeleolu pingevabaks ja rõõmsaks.

PALUN RÄÄGI JA KUULA!
Kommunikatsioon on igasuguse suhte alus. Mitte keegi ei tea, mida Sa tegelikult mõtled ja ei oska Su mõtteid lugeda. Palun räägi, mida Sa tahad, mis Sulle meeldib, mis Sulle ei sobi. Ja palun ole aus! Isegi kui tõde teeb haiget, siis on ausus suurim kingitus, mis me suhtes saame üksteisele anda. On mõttetu jätta endast oluliselt teistsugune mulje kui päriselt oled, tegelikkus saab ju varem või hiljem selgeks. Ja pigem varem. Sama mõttetu on anda oma kaaslasele ootusi, mida Sa kindlasti täita ei saa või ei taha. On üsna tavatu, kui mees räägib oma tunnetest ja soovidest naisega avatud moel. Sellised mehed on väga, väga coolid!

Ja kui Sa oled rääkinud, siis kuula, mis Su partneril öelda on. Pööra oma tähelepanu täielikult talle ja kuula eesmärgiga teda mõista, rohkem tundma õppida või tema soovides selgust saada. Ta ütleb Sulle samamoodi kui Sina algul temale, et mida tema ootab, mis talle meeldib ja mida ta ei taha. Edasi on lihtne — aksepteeri tema arvamust ja kui soovid sama, siis tee seda mida kuulsid.
Ma tean oma elukogemusest, et eneseavamine on vastastikku mõjutatav tegevus. Mida enam avab ennast üks partneritest, seda enam tunneb vajadust samaga vastata teine partner. Ja see tõesti toimib 100%, ükskõik missuguses suhtes või situatsioonis, vahel kulub lihtsalt rohkem aega.

PALUN OLE VOODIS NII HEA KUI VÄHEGI OLLA SAAD!
Ma olen arusaamal, et kui meie seksuaalsus on arendatud ja kvaliteetne, siis on ka elu õnnelik. Vahet pole, millised naised Sulle meeldivad, oled Sa monogaamne või on Sul mitmeid kaaslasi — palun ole parim armastaja oma partnerile! Naised on küll erinevad, aga uuri välja, mis Sinu kallimale seksis meeldib ja võta endale ülesandeks saada just selles parimaks. Õpi ja arenda ennast, küsi nõu ja abi kui vajalikuks pead, harjuta! Mina usun, et kunagi ei ole hilja oma seksuaalsusega põhjalikult ja teadlikult tegeleda. Nii kaua kui Sul veel vähegi naiste vastu huvi on, siis võta seksi kui arvutimängu — iga uus level annab punkte juurde, skoori täiega!
Mu ühel tõelisest playboyst sõbral (talle mõtlemine on jätkuvalt erutav) on reegel, et ta annab endast esimesel korral voodisse minnes alati maksimumi. Tema jaoks pole vahet, kas ta selle naisega ka edaspidi kohtub, kõige tähtsam on talle sel esimesel korral vaid naise soovid ja nauding. Loomulikult on ta ka omakasupüüdlik, kogedes naise naudingut, näeb ta naise tulevikupotensiaali enda jaoks. See suurepärane mees teab, et ise andes saab ta edaspidi vastu kordades rohkem!

Ole palun see mees, kes oskab ja tahab oma partnerit rahulduseni viia! Siis on Sinu “äratatud” naine võimeline seksi nautima, loodetavasti leiab ka piisavalt motivatsiooni iseenda seksuaalsuse avastamiseks ja arendamiseks ning on seeläbi avatud Sinu soovidele vastama. Kuigi see on juba naise enda asi, kas ta seda “äratust” soovib ja kas ta on selleks valmis, aga Sina oled omaltpoolt teile võimaluse andnud!

Ma ei pretendeeri mingile tõele, need on minu kolm ootust meestele. Aga ma luban Sulle, et need mehed, kes neid ootusi teavad ja järgivad, jäävad alati naiste südamesse, on õnnelikumad, saavad kordades rohkem positiivset tähelepanu ja seksi loomulikult ka.

ÜTLE AITÄH, KUULA ISEENNAST JA PARTNERIT, OLE SEKSUAALNE — VAID KOLM MÄNGUREEGLIT JA SA OLED VÕIMAS!