1. Klassikaline vibraator

Hea vibraator on nagu usaldusväärne pereauto — sa saad tema peale kindel olla ja ta viib sind turvaliselt ühest punktist teise. Kui ta kasutab elektrilist vibraatorit, siis tea, et ta naudib võimu. Pea meeles, et sellisele naisele meeldib, kui vahetad voodis kiirust. Ära ole koguaeg nagu Duracelli jänes või siis vastupidi nagu Uinuv Kaunitar. Rohkem loomingulisust!

2. Väike munakujuline vibraator

Sellist mänguasja kasutavad naised kliitori stimuleerimiseks. Tuhandete närvilõpmetega pisike tegelane on kindel ühe otsa pilet orgasmini. Lähtu sellest ka vahekorra ajal. Kindlasti ei tohiks sellise naisega jääda eelmängust välja palju naudingut pakkuv suuseks.

3. Jänkuvibraator

Sellised vibraatorid on disainitud selleks, et tabada kaks ühe hoobiga — nii G-punkt kui ka kliitor. Sama tee ka sina vahekorras olles! Ära keskendu ainult ühele piirkonnale.

4. Dildo

Mõnikord on seksmänguasjad vägagi konkreetsed. Selline lugu on ka dildoga. Kui leidsid pornostaari peenise mõõtmetega hiiglasliku relva, siis ära lase end sellest heidutada. See võib olla hoopiski märk sellest, et talle meeldib, kui sisened sügavale. Samuti lase tal olukorda kontrollida.

5. Õlid ja libestid

Kui leiad erinevaid vedelaid olluseid, siis tea, et eelmäng on tema jaoks kõige olulisem! Oota, kuni naine on täiesti valmis — see tasub end ära!

6. Paaridele mõeldud mänguasjad

Siin pole midagi rasket — leidke mänguasi, mida saate koos kasutada! Ära häbene!