Üheks neist on ämblik. Eriti mürgiämblik, mis ka inimesi hammustab ja selliseid on maailma kuklapool varitsemas tükk maad rohkem, kui purjus eestlasi Soomes. Kokku üle 2400 liigi. Ja üks neist sattus olema 21 aastase Jordani pedlikupoti sisekülje ääre all. Jordan, kes pärast pikka väsitavat tööd lõunast karrit väljutamas oli, tundis järsku peenises tugevat ja teravat torget ning vaadates alla enda meheau suunas, nägi ta ämbliku pikki koibi enda sugutit kallistamas, mis siis selle taas vabastasid ning ämblik liikus tagasi ääre alla.

Selline šokeeriv kogemus muudaks iga ühe tualetifoobikuks ja me kontrolliksime iga kord enne potile istumist selle sisemust. Kuid mitte Jordan. Kui ta kaaslane röögatuse peale nina kinni hoides tualetti jooksis, karjus Jordan talle paaniliselt: "Ämblik hammustas mind peenisest. Jälle!" Täpselt sama hirmutava kogemuse läbis Jordan ka pool aastat tagasi, kui Austraalia punaselg ämblik täpselt sama jama korraldas.

Mõlemal korral õnnestus arstil Jordani mürki täis meheau päästa ja selle funktsioneerimine säästa. Soojadesse kohtadesse reisile minnes, kontrollige alati poti äär üle, sest te ei tea kunagi, kes seal all varitsemas võib olla. Lisame ka video näitliku video.