NELJAS VIGA: KUTSUD VÄRSKELT KOHATUD TŠIKI KINNO VÕI RESTORANI

Jah, kinno kutsumine on taas üks meeste nippe, mille juured ulatuvad ilmselt tuhandete aastate taha. Okei, vanasti, kui kino polnud, kutsusid mehed naisi turuplatsile, et nautida käsikäes, kuidas vargal käed maha raiuti. Rikkamad üürisid selleks tarbeks turuplatsi vaatega korteri. Aga see selleks.

Tänapäeva naine ei pruugi nii kikki minna, kui kutsute teda kaheks tunniks pimedasse kitsasse ruumi, kus vasakul olev meesterahvas ennast pidevalt sügab ning paremal pool ahmib paarike rasvast haisevat popkorni sellise raginaga, nagu oleks kohe käes viimnepäev.

Muidugi, naised on romantilised filmivaatajad, kuid pigem naudiksid nad oma lemmikuid turvaliselt kodustes tingimustes.

Mis siis teha, kutsuda ta idamaa restorani? Ka ju klassikaline temp? Toimib hästi?

See võib töötada, aga pigem mitte. Pange ennast tema olukorda: kas teie jaoks on romantiline kutt, kes esiteks ei oska sushit õigesti süüa, vahib pidevalt ümberringi ning üritab täis suuga küsida, mis teile meeldib? Okei, võibolla on teie lauakombed laitmatud ning teie uus sõbratar naudib iga hetke teie, sojakastme ning aurava tai kanasupi seltsis. Aga suure tõenäosusega mitte.

Kuhu ma ta siis viin? Tahaks juba skoorida!

Viige oma kaaslanna sinna, kus tunnete ennast vabalt ja mis peamine, näidake talle, kuidas teie oma vaba aega veedate. Naised tahavad näha, milline olete siis, kui teid ei rõhu ühiskondlikud kohustused ega sotsiaalsed pinged.

Minge karaokevõistlusele. Lõbutsege ja karjuge ennast oimetuks. Seal on okei lolliks jääda.

Kui olete vaiksemat tüüpi inimesed, minge avastage teie jaoks mõni uus muuseum. Kuna see on mõlema jaoks uus kogemus, on loomulik, et te ei tea kõiki autoreid või eksite muuseumis vetsu otsides lootusetult ära. Ka selline eksimine on lubatud.

Juhul, kui teis on spordipisikut, minge mängige keeglit, külastage spordivõistlust – jällegi, sellistel juhtudel võite käituda sundimatult, samal ajal õpite teineteist paremini tundma ning tekkivad apsud – olgu sõnas või teos – on andestatavad.

Kinno minna ning restorani jõuate veel küll ja küll. Ning pange tähele, kui olete saavutanud teineteise vastu teatud usalduse, kindluse ning piisava tõmbekiirenduse, omandab ka kinokülastus ning retk sushirestorani hoopis mõnusama värvingu.