VIIES VIGA: KONFLIKTI KORRAL KARDATE LAHINGUT JA LOODATE PARTISANISÕJALE

Ükski paarisuhe – olgu see nii värske ja habras kui tahes – ei ole täiuslik. Varem või hiljem tekivad teil arusaamatused, väikesed naginad mis, olenevalt temperamendist, võivad paisuda täiemõõtmelise lahinguni. Shit happens.

Suurim viga, mida teha saate, on pärast tüli naist ignoreerida. Jah, vanasti saite haarata kirve ning kaduda kaheks nädalaks metsa. Aga mitte enam. Teid saadakse kätte. Varem või hiljem. Igal juhul.

Naised saavad aru ja isegi andestavad (niivõrd-kuivõrd), kui neid eemale tõugatakse või isegi maha jäetakse. Mis lükkab aga naiste hormoonid punasele tasemele, on teie naiivne püüdlus mitte vastata tema telefonikõnedele, ignoreerida tema sõnumeid või elektronkirju. Eriti rumal temp on kustutada tuli ja teeselda et teid ei ole kodus – isegi siis, kui naine on ukse taga ja koputab. Selline teguviis ajab naised närvi ja teid ootab kahekordne, ei, kolmekordne peapesu.

Milline oleks õige lahendus?

Okei, teie vahel on olnud arusaamatus, väitlus, tüli. Astuge probleemile vastu nagu mees: istuge rahulikult maha, jääge võimalikult tasakaalukaks, arutlege ning püüdke ühiselt leida mõlemaid pooli rahuldav kompromiss. Ei ole ju nii raske, ega ju?