Need, kes on hallist talvest väsinud ja tahaksid nüüd julgelt erksavärvilisi riideid kanda, võivad tutvust teha popkunstist inspireeritud kirgaste ja kontrastsete toonidega. „Moes on praktiliselt kogu vikerkaar — laimiroheline, fuksia, lilla, oranž, sidrunikollane, särav sinine ja ka punane. Erinevaid jõulisi toone võib omavahel kokku sobitada või riietada end pealaest jalatallani samas värvigammas,“ soovitas Britta Ratas. Puhtad värvipinnad on tähtsal kohal ka meestemoes — stiilsed ühevärvilised teksased, chino e puuvillased vabaajapüksid, mida võib kanda ärakeeratud püksisäärte ja erksate sokkidega. Kevadisel värvipaletil tõusevad taas esile ka pastellid nagu piimjad sinised, kollased, roosad ja lillad vahukommitoonid.

Kui eelkirjeldatud trendid tunduvad tagasihoidlikuma trendijärgija jaoks liiga julged ja värvilised, siis kevadel püsib pildis ka rahulikuma stiili armastajate lemmik must-valge minimalism. Klassikalisest must-valgest võib endale valida nii graafilise mustriga rõivaid, mida ehivad geomeetrilised kujundid ja triibud-täpid, kui ka kui monokroomseid komplekte, mille moodustavad puhtad värvipinnad musta ja valgega. Eriti hinnas on Skandinaavialikult väljapeetud disainiga rõivad, mis rõhuvad pigem ühele konkreetsele lõikele, on lihtsad ja ilma esilekerkivate detailideta.

„Kokkuvõtlikult võib alanud moehooajaks soovida julgust erinevaid mustrilisi rõivaid kombineerida. Ei tasu karta kleidi või tuunika kandmist pükstel, lisades sinna veel samas värvigammas pintsaku — paradiisiaiast inspireeritud kostüüm ei pea sel hooajal olema vaid kaheosaline,“ julgustas Britta Ratas.