1. Kui ma hakkan suuseksi ajal orgasmini jõudma, siis teeb mu kaasa oma keelega kiireid võbelevaid liigutusi üle mu kliitori. Paar sekundit ja ulalaaa...

2. Mulle meeldib, kui mees teeb oma pöidla või keelega ümber mu rinnanibude ringjaid liigutusi enne, kui ta seda õrnalt näksab või imeb.

3. Rütmi tuleb rikkuda. Mind ajab täiesti pööraseks see, kui keset karmi ja kiiret seksi mu mees peatub ja mind aeglaselt ning kirglikult hellitama hakkab.

4. Enne, kui armatseme, seisab mu kallim mu ees ja silitab mu alasti keha. See tõstab mu enesekindlust.

5. Mulle meeldib, kui mu mees suuseksi tehes ka ise mõnust oigab.

6. Ma saan alati kõige suurema orgasmi, kui mu mees oma käe mu alakõhule paneb, kui me misjonäripoosis oleme. Sellel on mingi oma võlu.

7. Iga kord, kui mu mees mind kas kaelalt, rindadelt või reie siseküljelt suudleb, puhub ta pärast väga õrnalt sellele piirkonnale. Mul tekib alati kananahk ja veri hakkab veel pöörasemalt käima.

8. Ma lähen hulluks, kui mu mees mind altpoolt katsub ja samal ajal mu rindu suudleb.

9. Meile meeldib kohtadega eksperimenteerida. Tool? Ideaalne koht koerapoosiks.

10. Mees, pane padi oma naise tagumiku alla, kui te misjonäris olete (või hoia teda ise üleval) ja ta hakkab mõnust karjuma!

11. Näpud ja keel pole asjata suuseksi klassika. Kui mees on selle selgeks õppinud, siis on ta naise jaoks tõeline seksijumal.

12. Kuidas panna naine kuuma ööd järgmisel päeval meenutama? Tee talle rinnale õrn ja vaevuaimatav maasikas, siis näeb ta seda hiljem peeglisse vaadates. Meenud talle veel mitu päeva!

13. Suuseksi tehes ei tohiks kiirustada. Mõlemad partnerid peaksid seda nautima. Unustage end teineteise lähedusse.

14. Mulle meeldib, kui mu mees näitab oma tugevust ja tahet. Ükskord olime misjonäripoosis, kui ta sõnagi lausumata mind hoopis ümber pööras nii, et mu pea üle voodiääre kõlksatas. Mõtlesin, et ta on peast segi läinud. Kuni ma oma elu parima orgasmi sain.

Allikas: Men's Health