Kui varem kasutati peenise “parandustöödeks” silikooni või erinevaid pumbaga töötavaid konstruktsioone, siis nüüd on Nottinghamis välja mõeldud uus ja naturaalsem süsteem. Nimelt kasutavad teadlased tüvirakke, mis pärinevad inimese enda kõhust. Esmalt tehakse patsiendile rasvaimu, mille käigus eemaldatakse tema kõhust rasvarakke. Osast rasvast eraldatakse tüvirakud ning segatakse need ülejäänud rasvaga, mis seejärel süstitakse suurendamist vajavasse piirkonda.

StemProtecti spetsialistid usuvad, et selline tehnoloogia, mille juures ei kasutata silikooni ega teisi kunstlikke täiteaineid, on oluliselt väiksema riskiga ning kutsub esile märksa vähem vastureaktsioone, sest keha ei tõrju omaenda rakke ära. Eriti nii tundliku kehapiirkonna puhul on ülimalt oluline, et proteduuriga kaasneks võimalikult vähe kõrvaltoimeid ja vastureaktsioone.

Teiseks näeb looduslik meetod palju ehedam ja reaalsem välja.

Aga kuna see protseduur ei ole veel UK ja USA terviseametite ametlikku heakskiitu saanud, siis muidugi läheb pisut veel aega, kuni see tehnoloogia meie ilukliinikutesse jõuab. Senikaua soovitame selliseid protseduure kaaludes eriti põhjaliku eeltöö ära teha ning oma privaatsete kehaosade kallale lasta ainult väga tunnustatud ja usaldusväärseid spetsialiste!