Mida mõtlevad naised sellega, et romantikat on liiga vähe ja nad tahaksid rohkem? Siin on viis head tegevust, mille võid kohe plaani võtta, sest naiste meelest on need romantilised:

Julge näidata oma tõelist palet

Kuna enamasti näitavad naised meestega võrreldes rohkem oma emotsioone ja tundeid välja, on naiste meelest väga ilus ja romantiline, kui mees julgeb samuti end avada. See ei tähenda, et sa pead naise juuresolekul palju pisaraid poetama, aga kui natukenegi avad oma eestlaslikult külma iseloomu, võid märgata, et ka naine hakkab sinu suhtes rohkem armastust välja näitama.

Kuula ta ära

Meestele meeldib kohe hakata naiste erinevatele probleemidele lahendust otsima, ehkki seda ei ole enamasti vaja. Naised teavad sisimas lahendusi oma muredele suurepäraselt, aga neil on vahel vaja, et neid lihtsalt kaastundlikult ära kuulataks. Kui saad sellega hakkama, oled naise silmis teeninud endale mitu plusspunkti.

Üllata teda

Kas viid naisele lilli ainult aastapäevadel ja muudel n-ö kohustuslikel päevadel? See on muidugi väga tore, aga võiksid teda ju teinekord ka muul ajal üllatada. Isetehtud õhtusöök, kodu koristamine, enda korjatud lillekimp ükskõik mis ajal... naistele jäävad sellised üllatused pikaks ajaks meelde ja nad meenutavad neid heldimusega.

Näita talle oma armastust välja ka teiste juuresolekul

Võta ta käest kinni tänaval kõndides. Kallista teda lihtsalt niisama, keset kõndimist. Või tee talle väike musi põsele. Samuti võid kõiki neid armsaid žeste teha ka oma perekonna või sõprade juuresolekul, see annab naisele teada, et sul on selle suhtega ikka tõsi taga.

Ole oma naise üle uhke

Kiida ta saavutusi ja räägi oma sõpradele ning perekonnale uhkusega, millega su kallim on viimasel ajal hakkama saanud. Näita talle välja, et sa toetad ja armastad teda ning oled alati tema poolt. See on väga romantiline ja naine soovib kindlasti samaga vastata. Kui kallim on toetav ja julgustav, ei teki kellelgi mõtet, et äkki on kuskil ootamas keegi veel parem...

Allikas: YourTango