Käid poest poodi, kus kõik kulinad on ühesugused. Midagi talle siit poest meeldis, aga mis see oli? Kui naine ütles, et proovigu sa ainult triikrauda jõuludeks kinkida. Kas see tähendas, et ta tahab sel aastal taas triikrauda, või vastupidi ei taha. Keeruline. Mida teha?

Kes veel ei tea, siis pritsime siit natukene teadmisi: iga naine on erinev. Kõik nad soovivad ja unistavad erinevatest asjadest. Kui sa ei ole aasta jooksul tähele pannud, mille kohta ta vihjeid on teinud, siis tuleb homme.ee appi, sest nagu meil kombeks on, kogusime me kokku ligi tuhat naist ja küsisimegi, et mida nemad jõuludeks soovivad. Kui sa siit nimekirjast midagi valid, võid sa üpriski kindel olla, et väga puusse sa ei pane.

Spa kinkekaart. Eesti on praegusel ajal külm ja kõle. Inimeste akud on tühjavõitu ja nad janunevad hoolitsuse ja lõõgastuse järele. Saates naine, või mis veel parem, minnes koos temaga paari päevasele puhkusele, kus ta ei pea koristama, süüa tegema, ega lapsi kantseldama, vaid võib nautida hoolitsust, massaaže, maitsvaid toite, lõõgastavaid protseduure. Sellega ei anna puusse panna.

Aega teineteise jaoks. Aasta otsa oled ehk rotirattas eurosid taga ajanud ja nüüd oleks paras aeg hetk maha võtta ja imetleda seda, mille nimel sa suurt vaeva näinud oled. Aega teineteisele ei olegi tarvis hirmsasti planeerida ja eeltööd teha. Kui sa elad Tallinnas, minge üheks ööks Tartusse. Vaadake uut ERMi, külastage üht paljudest kunstigaleriidest, minge nautige imelisi toite Joel Ostrati restoranis. Tegemisi leiab rohkelt. Kui te olete mujalt, minge Tallinnasse, kus teil kindlasti igav ei hakka. Avastage koos ja ärge tehke plaane ning ka juba selline väljasõit võib täielikult täita teie naise soovi.

Teatri- või kontserdipiletid. Sinu vilistamine ei asenda kontserti. Tõsiselt. Lõpeta see. Selle asemel osta kaks piletid etendusele või minge vaatama mõnd muusikalist etteastet, mille kohta sa võid aimata, et see talle meeldida võiks. Kuidas teada saada, kes on tema lemmiklaulja? Küsi talt.

Ehted. Ehete ost eeldab, et sa umbes aimad, mis talle meeldida võiks. Kas talle meeldivad kuldsed või hõbedased ehted? Kas tagasihoidlikumad või vastupidi massiivsemad. Valik on keeruline ja siinkohal võid appi paluda ta parima sõbranna, kes on kindlasti tuttav viimse kui ehtega, mida su naine kunagi kandnud on.

Romantiline välismaareis kahele. Tundub kallis? Absoluutselt ei pruugi. Vahel võib ka Londonis saja Euroga ära käia. Loomulikult, kui sind huvitavad padi, tekk ja kuiv ase, siis võib kallimaks minna, sest London on kurikuulus oma kalli transpordi ja öömajade poolest. Kuid romantiline reis kahele võib olla kruiis Rootsi. Lihtsalt veendu, et sa võtad kahese kajuti, muidu võite veeta toreda reisi kahe rekkamehe seltsis, kes harjutavad norskamise meistrivõistlusteks.

Fotosessiooni kinkekaart. Millal te viimati stuudios pildistamas käisite? Isegi, kui sa oled veenudnud, et sinu telefoniga tulevad palju ägedamad ja loomulikumad pildid, siis usalda professionaali ja minge jäädvustage end õppinud silma all. Ka žanre on pildistamisel mustmiljon ja on need kas tavalised ilupildid, või seksikama maiguga, oleneb kõik fotograafist ja naise soovidest.

Massaaž. See on nagu spa-kinkekaart, aga tagasihoidlikum. Kui naine on vastutanud majapidamise eest, või rabanud päevad läbi tööd teha, siis oleks ta väga tänulik, kui sa talle massööri juurde aja organiseerid. On ka selliseid, kes lauaga koju tulevad.

Aktiivsusmonitor. Kas su naisel ei olegi veel aktiivsusmonitori? Kuidas ta peaks siis teadma sellist eluks vajalikku infot, et mitu sammu ta eile käis? Tänaseks on need muutunud eriti populaarseks, sest need ei ole ammu vaid praktilised vidinad, vaid need on lisaks ka disainielemendid. Neid on võimalik saada suisa kristallidega ääristatuna. Ka motiveerivad need mõningal määral inimest rohkem liikuma ja mis saabki sul selle vastu olla, kui naine füüsiliselt aktiivsem on. Kõik uuringud kinnitavad, et füüsiline aktiivsus tõstab ka inimeste emotsionaalset poolt.