1. Meestel on naistelt palju õppida

Näiteks seda, kui oluline on sõprus. Statistika ütleb, et parim sõber on olemas 90% naistest ja ainult 75% meestest.

2. Naised annavad meestele adekvaatset suhtenõu

Mees ei saa oma meessoost parimalt sõbralt päris adekvaatset nõu, kui asi puudutab suhteid - sel lihtsal põhjusel, et mees ei ole naine. Vaid naine oskab situatsiooni naiselikust vaatenurgast analüüsida.

3. Mees ei pea naise ees oma emotsionaalsust häbenema

Oma parima sõbra õla najal mees tavaliselt ei nuta, aga sõbranna õlal nutta on täpselt see õige koht. Jäätist võib sõbranna ka süüa aidata!

4. Saatjanna on alati käepärast

Kui mees on parajasti vallaline ja saab kutse pulma või mõnele muule üritusele, saab ta alati oma parima sõbranna kaasa võtta ja lõbus äraolemine on garanteeritud.

5. Ka kosjasobitaja on alati omast käest

Kui mehele meeldib keegi neiu, siis küll ta sõbranna juba oma tutvusi ära kasutada oskab ja teile "juhusliku" kohtumise korraldab.

6. Naine armastab oma parimat sõpra täpselt sellisena, nagu ta on

Mees ei pea naise seltskonnas püüdma paista kuidagi julgem ja tugevam kui ta tegelikult on. Sõbrannale meeldib ta täpselt sellisena, nagu ta on.

7. Sõbranna tuleb appi, kui mehel on vaja nädalavahetusel kohatud neiule esimene sõnum saata

Küll naine juba teab, mida ta tahaks enda uue silmarõõmu esimesest sõnumist lugeda, nii et see on hea nõu. Vastupidises olukorras saab mees jälle sõbrannale nõu anda, mida see oma uue silmarõõmu sõnumile vastama peaks. Huh, kas keegi ei kirjuta enam ise sõnumeid?

8. Naine on mehele sõber terveks eluks

Kui muidugi mehe tulevane naine seda sõprust ära ei keela...

Allikas: Her Campus