"Orgasm on osa seksuaalsest kogemusest, mis toimub kahe inimese vahel ja seitse sekundit enne ejakulatsiooni. Selle ajal tunnetad oma keha paremini, su hingamine muutub kiiremaks ja sensatsioonide laine jookseb läbi mehe munandite ja peenise," selgitab Cadell. "Ejakulatsioon on stimulatsiooni viimane samm ning sinna on kaasatud ka seemnevedeliku ja neurotransmitterite vabastamine, mis viivad keha "puhka ja taastu režiimile"."

Nagu sa juba tead, kui sa sinna hetke jõuad, oled sa omadega mõneks ajaks täiesti läbi. Seetõttu, kui suudaksid saavutada multiorgasmi taseme, kogeksid rohkem mõnu ja peaksid ka kauem vastu. Ja kui sa lased endal lõpuks tippu jõuda, oleks see võimsam kui kunagi varem.

Kuigi see, kui mitu orgasmi mehed enne "tulemist" kogeda võivad, pole kindel, avastas Cadell oma uuringu käigus ühe mehe, kes sai kümne minuti jooksul kolm orgasmi.

Soovid ka seda kogeda? Sel juhul soovitab Cadell sul lõpule lähedale jõudes pinguldada oma vaagnapõhjalihaseid ehk samu lihaseid, millega hoiad pissihäda kinni. Ja kui aeg on õige, peaksid olema võimeline hoidma tagasi ka ejakulatsiooni, kuid kogema siiski orgasmi oma täies võimsuses.

Ja seejärel korda, korda ja korda...

Allikas: GQ