1. Lähtu sellest, kuhu teil on plaan minna

Dressid ja T-särk ei sobi kohvikukohtinguks. Samuti on õliste peadega itaallased muutnud läikivad lahtinööbitud särgid naistele võrldemisi vastumeelseks.

2. Ka jalavarjud nõuavad tähelepanu

Sandaalid ja teksad? Ei! Porised või tolmused kingad? Veel õudsem! Enne kui lähed välja, viska pilk peale ka oma jalavarjudele. Hari ja kingaviks on su sõbrad.

3. Kanna riideid, mis sulle päriselt ka sobivad

Mitu numbrit suuremad ja lohisevad püksid ning vales mõõdus särk jäägu segasesse teismeaega. Mees olgu šikk ja viisakas!

4. Kui eelistad mugavust, siis vali mugav

Selleks, et olla šikk ei pea kandma ilmtingimata ülikonda või veel vähem smokingut. Ebamugavad firmamärgi pärast ostetud riided jäägu ka kapinurka seisma. Kui sa tunned end ebamugavalt, niheled ja kisud alalõpmata oma riideid, siis jätad endast ka veidra mulje. Või siis tekib arvamus, et su moenõustaja on ikka veel su ema.

5. Naljakas T-särk ei ole naljakas

Otsi nüüd kapist üles kõik oma supernaljaka kirjaga T-särgid ja anneta need kuskile. Kirjad nagu “Naistemagnet number 1” või “Spermadoonor” jäägu sellesse aega, kui Pühajärve jaanituli kõige lahedam üritus suvel oli. Minevikku.

6. Vaheta aeg-ajalt oma särki

Kui siiski jõuad järgmise kohtinguni, mis viib omakorda veel uue kohtumiseni, siis vaheta vahepeal ka särki. Muidu jätad endast odava mulje. Või siis mulje, et hügieen ei ole sulle oluline.

7. Hawaii-särgid on veidrad

Laiad, nööpidega ja kirevavärvilised lillemustriga särgid ei tohiks olla kellegi suvegarderoobi lemmikud. 

8. Cargo-püksid ei ole kohtinguriietus

Juhul kui te ei lähe kümnekilomeetrisele matkale, siis jäta need kappi. Khakivärvilised taskutega püksid ei ole viisakas valik.

9. Plätud

Olgugi, et ilmad lähevad soojemaks ja jalad tahavad hinagata, siis jäägu plätud ikkagi spaas ringikäimiseks või rannaliival tatsumiseks.

10. Spordisärgid — hoia oma eelistused võistluste ja jalkamatšide jaoks

Kui sa lähed kohtingule kaelas fännisall, seljas fännisärk ja käes jalkavõistluse piletid, siis võid kindel olla, et ega sa erilist muljet naisele ei jäta. Kas sa üldse oskad millestki muust rääkida kui oma lemmikust jalkaklubist?