TEE MIDAGI ESMAKORDSELT
See võimaldab sul kogeda uusi emotsioone ning saada värskeid muljeid.

ÄRA ISTU KODUS, OTSI SEIKLUSI VÄLJAST
Võimaluse korral püüa rohkem õues viibida, suhelda vahetult oma sõpradega. Televiisori või arvuti taga jõuad veel istuda küll ja küll.

ÜRITA OMA UNISTUS TEOSTADA JUST TÄNA!
On enam kui kindel, et sul on mitmeid unistusi ja sa loodad, et ühel päevad need täituvad. Aga miks mitte juba täna? Võta üks unistus, pane paika kindel tegevuskava ja range ajagraafik ning hakka kohe tööle. Ära unusta, et sul on palju teisigi mõtteid ja unistusi järjekorras ootamas: liigselt munedes võivad unistused jäädagi vaid ilusateks fantaasiateks.

ARENDA ENNAST
Katseta uut harrastust, proovi uut spordiala või võta kätte mõni uus ja huvitav raamat. Õpi ja arenda ennast just nüüd, kuniks sul on tervist ja jõudu, et liikuda edasi.

IMPROVISEERI
Range päevakava on üldiselt tervitatav nähtus. Siiski, vahest on üpris värskendav ning uut vurtsu andev oma tavapärasest päevarutiinist möödahiilimine ning tegutsemine vastavalt hetkelisele emotsioonile ning – vajadusele.

LÕPETA POOLIK PROJEKT
Isegi, kui pole tahtmist, võta mõni ripakile jäänud lõpetamata projekt ning vii see lõpuni. Võidurõõm, uhkus ning rahulolu enese üle on emotsioonid, mida poest osta ei saa.

OLE OPTIMISTLIK
On hädavajalik läheneda päevatoimetustele rõõmsa meelega ning teadmisega, et kõik läheb hästi. Edu saavutamine on üpris raske, kui vaatad enda tegemisi ning ennast ümbritseva maailma skeptilise pilguga.

CARPE DIEM!
Naudi hetke! Sa elad just nüüd ja just praegu! Eilne ebaõnnestumine on minevik, seda pole mõtet taga nutta. Tee oma vigadest järeldused ning homme teed kõike veel paremini. Täna aga ela, võta igast hetkest maksimum, sest elame ju ainult üks kord!