Lapsed on juba suured, Tartus ülikoolis, naine läks aga ühe soome jorsiga minema, ütles, et ma takistan tema arengut. No ma ei tea, kuidas mingi soomlane teda seal arendab või kustkohast täpselt, aga ju siis on sel kutil rohkem pappi kui mul. Alguses oli ikka väga harjumatu üksi elada. Hakkasin siis naistes käima. See on jube lihtne. Kui oled mees ja sul pappi on, auto ka ja jalad käed enam-vähem küljes siis naised ise rebivad su rajalt maha.

Mul saigi niisama külgelöövatest eitedest siiber. Käisin siis tutvumislehtedel, et midagi põnevamat leida. Oh sa, kus alles on naisi maailmas! Igasugu imelikke ja ilusaid ja riides ja paljaid. Ma valisin ikka paar tükki välja ja käisin kohtamas ja mõni oli päris lahe ja seksis ka hästi. Aga mida rohkem naisi näed, seda suuremaks isu kasvab. Vahepeal sain mingi suguhaiguse. Sellega siis jändasin pikalt. Sellega on see jama, et tervis läheb ära, aga isu jääb alles, nagu vanaduseski. Aga üks asi, millest ma aru ei saa, on, et miks peab igasugu pervo asju tegema, kui nii palju normaalseid variante on laialt saadaval? Miks peab liiga noortega jamama kui mõni õiges vanuses näeb sama hea välja aga on natuke targem ja kogenum ja igatepidi parem värk.

Ja no siis juhtus see asi, et ma armusin ühte tüdrukusse kõrvuni ära. Mis tüdruk ta enam on, aga no minust ikka natuke noorem. Nii ilus ja armas, et hing jääb kinni kui vaatan. Saame väga hästi läbi ka. Mul kadus isu ära teistes naistes käia. Aga üks probleem jäi sellest ajast alles, kui ringi tõmblesin.

Nimelt paljud naised arvavad, et kui ma nendega paar ööd veedan, et siis ma olen neile nagu midagi võlgu, et nagu oleks pidanud kohe suhtesse jääma või abielluma või ma ei tea mida nad ette kujutavad. Eks ma olin loll ja andsin oma telefoninumbri ja mõne olin koju ka vedanud, nüüd teavad, kus ma elan. Ma ei taha midagi pahasti öelda, aga mulle ei istu kui mind taga aetakse.

Ei teagi nüüd, kuidas neist lahti saada. Mõned siiani helistavad ja üks isegi tuli tänaval meile näkku kaagutama, et olen lits mees. Olin jah kunagi, enam ei ole. Ei teagi kuidas see asi lahendada…