On võimalik, et sinu kohtingukaaslane on juba pikalt alljärgnevaid asju teinud, aga sa pole isegi märganud. Kui sa arvad, et mees on armunud, siis on päris kindel, et ta teeb neid kümmet asja:

1. Ta on muutunud romantiliseks, teeb sulle kingitusi ja üritab sind naerma ajada. Kuna sa teda varem ei teadnud, võib sulle tunduda, et ta ongi päriselt selline, aga tema sõbrad võivad kinnitada, et varem ta küll nii romantiline ei olnud.

2. Ta näitab igal võimalusel, et suudab sinu eest majanduslikult hoolt kanda, isegi siis, kui naise meelest ei ole see vajalik.

3. Ta tahab sind tutvustada oma perele ja sõpradele, ehkki te olete kõigest mõned nädalad tuttavad olnud. Ta ei teeks seda iga naisega.

4. Ta kutsub sind oma tüdruksõbraks ja tahab sellest kõigile teada anda, et te olete paar.

5. Ta räägib sinust kõigile ja kogu aeg. Ta tahab, et tema sõbrad ja kolleegid teaksid sinust kõike.

6. Ta on väga huvitatud kõigest, mis on sinuga seoses. Ta tahab väga detailselt teada iga päev, mida sa tegid, mida sa tundsid ja kuidas sul läks.

7. Ta ei tee sulle kunagi oma sõnadega haiget, ta pole sind muutnud ebakindlaks ja ta ei alaväärista sinu tundeid ega mõtteid. See on väga loogiline, aga kahjuks paljudes paarisuhetes leidub sellist käitumist küllaga.

8. Kui ta on tõesti sinusse armunud, on tema käitumine ja üldine olek pehmem kui tavaliselt. Ta võib lausa piltlikult öeldes sulada, kui sa teda mõne armsa hellitusnimega kutsud.

9. Ta avaldab sulle armastust. Jah, ta ütleb välja need kolm tähtsat sõna.

10. Ta vaatab sind armunud näoga. Sa kindlasti tead, mis nägu see selline on.

Allikas: YourTango