Mehed on evolutsiooniliselt alati rohkem seksi vajanud ning seda jõu või võimuga peale surunud. Muidugi meeldib indiviididele seks erinevalt ja kindlasti pole kõik seksi nautijad mehed ja seksist mittehoolijad naised, aga väga vähesed naised vajavad vahekordi nii palju, et on selle nimel valmis kõigega riskima, nagu mees, kes on kondoomita prostituudiga vahekorras.

Vabaks saanud naistele ei sunni keegi seksi peale, erinevalt meestest, keda tehakse süütuse pärast maha. Seetõttu ei võta naised üldse meest, kui iseseisev elu on parem ja enamasti see seda on, sest seks ja paljunemine pole ajalooliselt kunagi naistele meeldiv olnud (väikeste eranditega). Kui mees ei paku midagi, mis on iseseivalt elamisest veelgi parem, siis ei olegi naistel mõtet abielluda. Raha, st paartuhat eurot kuus pakkuda pole mingi näitaja, sest naine võib selle edukalt ise teenida ning jääda töövälisel ajal ikkagi enda elu eest otsustajaks (ja õppimiseks kulub palju vähem aega, kui dieeditamiseks, solaariumis ja ilusalongis käimiseks, küüntepikenduse järelmaksu maksmiseks jne), kuid raha pärast suhtes olev naine on oma mehele 24h ööpäevas pärisori.

Samuti on see tüüpiline statistikute viga, et nad eeldavad, nagu otsiks KÕIK mehed naist ja KÕIK naised meest, et neid pole, keda seks kas hetkel või absoluutselt ei suvita, kes on puudega, haiged, suhtes paljudega, ei huvitu suhetest, homoseksuaalsetes suhetes, tarbivad lihtsalt pornot, pühendunud millelegi muule ja ei pööra suhetele/seksile tähelepanu, tsölibaadis jne.

Ma tean ülikooliajast ja töölt sadu nn korralikke tüdrukuid, kes jätavad väliselt võib-olla vaoshoitud, tagasihoidliku tüdruku mulje, aga eriliselt meestest ja suhetest ei hooli. Ise olen ka üks selline, miks on üldse vaja meest, kui midagi juurde ei paku? Seksima ma ka elu sees ei hakka ja kui hakkaks, oleks parem Hollandis prostituut, kes saab poole tunniga 200€ ning tööaeg oleks 8h pärast läbi, mitte 24h järjest dollariprostituut.