See pole nüüd enda kiitmine, kuid muude näitajate poolest peaksin ju sobima. Tänu nädalas 4-5 korda treenimisele olen füüsiliselt heas vormis ning näojoonedki ei tohiks just kõige koledamad olla. Ka töökoht ja teenistus, mida paljud inimesed tähtsaks peavad, on piisavalt korralikud ning aastatega on juba üht-teist varuks kogunenud.

Mäletan, kui ülikoolis esimesel kursusel ütles mulle üks neiu, kellesse olin sügavalt armunud, konkreetselt pikkuse tõttu ära. Eks toona tekitas see juhtum muidugi masendust, kuid sisimas olin kindel, et vanemaks saades inimeste väärtushinnangud muutuvad ning teatud etapist ei peeta üht välist puudust kuigi oluliseks. Paraku on reaalne elu näidanud, et eksisin rängalt.

Mõnikord loen ajaviiteks erinevaid foorumeid, kus naised kurdavad, kuidas abikaasad neid alandavad, pidevalt petavad ning avaldavad lootust, et leiaks ometigi stabiilse mehe. Üldsegi näib, et väga paljud naised unistavad kindlast pereelust ja lastest. Enda arvates võiksin olla just seda tüüpi stabiilne inimene, keda paljudes foorumites tikutulega taga otsitakse. Ausalt, ma ei sooviks ringi tõmmata, vaid tahkas just panustada püsiväärtustele — pereelule ja lastele.

Nagu juba enne mainisin, siis pole mul naistevallas seoses lühikese kasvuga erilist edu olnud. Eks varasematel aastatel seadsin esikohale karjääri ning seetõttu oli vallalise staatus ka loogiline. Viimasel ajal aga tunnen üha enam, kuidas vajaks kedagi enda kõrvale ning tahaks juba pereelu elama hakata.

Enda soovide täideviimiseks olen proovinud aktiivselt erinevate inimestega suhelda ning tegin kasjutajakonto ka paari tutvumisportaali. Esialgu ei täitnudki ma oma profiili väga põhjalikult ära, kuid hoolimata sellest jagus huvilisi üsna palju. Paraku hakkas korduma ikka üks ja see sama stsenaarium: alguses jutt klappis ning võimalused näisid head olevat. Kui aga päriselt kokku saime, kadus naiste huvi kähku ära. Tõsi küll, nüüd ei öelnud keegi enam välja, et probleem on minu pikkuses, kuid ise pean seda kõige tõenäolisemaks põhjuseks. Niisiis jäängi paljude neiudega sõbratsooni, kuid kaugemale pole asjad paraku läinud.

Öelge, kas tõesti on pikkus maailma kõige tähtsam asi? Arusaadav, et lühiksed mehed ei pea olema iga naise maitse. Kuid kas tõesti peab olema üks pisike välimuseviga peaaegu kõigile eemaletõukav?