Jooga muudab sind tugevaks ja painduvaks

Paljud mehed kardavad joogasse minna, arvates, et nad ei ole piisavalt painduvad. Kuid ükski algaja ei ole painduv, niiet ära muretse selle pärast. Painduvus tuleb ajaga. Samuti saad sa korralikult tugevust juurde, sest mitmeid poose on palju raskem teha, kui sa arvad.

Jooga aitab kaalu langetada

Lisaks sellele, et joogaharjutuste tegemine põletab ohtralt kaloreid, aitab jooga tegemine kaasa ka teadlikkusele. Joogat tehes pead sa iga oma keharakuga kohal olema. See paneb sinu mõtted liikuma positiivses suunas ja ehk jääb nende mõtete tõttu nii mõnigi ebatervislik valik tegemata.

Jooga aitab valu vastu

Inimesed, kes on harjunud pigem jõutreeningut tegema, vigastavad ennast tihtipeale kogemata. Jooga aitab selle vastu, sest liigutused on õrnad ja kindlad. Kui sind on tükk aega kimbutanud lihasvalu, siis proovi joogat. Kuid hea on seda teha mõnes joogatrennis eksperdi pilgu all, et sa rohkem ennast ei vigastaks.

Jooga vähendab stressi

Kuna jooga nõuab täielikku keskendumist, saad sa selle ajal kogu oma kehas ja mõtetes oleva pinge vabaks lasta. See on ideaalne viis hetkeks oma igapäevase stressi ja murekoorma eest põgenemiseks. Tihtipeale leiad sa joogat tehes hoopis lahendusi oma muredele.

Jooga muudab sinu etteaste voodis paremaks

Kuna jooga vähendab stressi ja muudab sind painduvamaks, siis juba need faktid aitavad kaasa sellele, et sa muutuksid voodis oma kaaslase jaoks tunduvalt paremaks. Kuid lisaks nendele suurepärastele teguritele muutud sa jooga tõttu ka rohkem vastupidavamaks.

Allikas: StyleRug