"Kuna ma ei osanud mujale pöörduda, siis otsustasingi küsida siit. Kaunid naised, kas oskate öelda, miks on nii, et kui mu naine läheb sõbrannadega välja või mõnele asutuse peole, paneb ta selga kleidi või seeliku. Kui aga koos minuga kuskile välja lähme (teater/ööklubi vms), siis 99,99% paneb jalga püksid.

Ka kodus vabal ajal on ta kogu aeg pükstes. Kusjuures, minu meelest pole selleks mitte mingisugust põhjust. Näiteks, et ta oleks ülekaaluline, inetu vms.

Olen küsinud ka tema enda käest, aga vastuseks on alati, et ta ei tea ega pane isegi tähele, mida, millal või kus kannab. Aga tema selline käitumine on pidev, mitte nii, et mõnikord juhtub.

Vaevalt, et ta muidugi vastaks ka, et käbi teisi mehi lantimas ja nende jaoks sätibki end korda. Kuna pika kooselu jooksul on meievaheline armastus tõesti tuhmunud, siis võin ainult oletada, et ta seda teiste jaoks teeb.

Minu jaoks on see muidugi kurnav ja ei oskagi nagu kohe midagi ette võtta. Kuidas sa taastad sellist armastust ja kirge, mis oli tutvumise alguses kümnekonna aasta eest?"