Millegipärast on järgnevad seitse mehetüüpi võtnud sisse kindla koha naiste (seksuaal)fantaasiates. Aga mehed, olge mureta — teil on alati võimalus magamistoas etendada seksikat rollimängu ja olla näiliselt mõneks õhtuks keegi teine. Põnev, kas pole?

Rokkstaar: kõik naised unistavad salamisi “pahadest poistest” ja keegi muu ei esinda seda valdkonda paremini kui rokkar.

Ehitaja: naistele meeldib, kui mees oskab oma kätega ise midagi valmis teha. Võib ju mõelda, et kui mehel on ehitusplatsil kuldsed käed, ei jää oskustest vajaka ka voodis…

Mees vormis: politseivorm, sõjaväevorm, miski on neis vormides, et naised lausa hulluvad. Manad veel ette karmi ilme ja oi-oi, mis kõik lahti läheb.

Aktsendiga välismaalane: eriti kuuma õhustiku saab mees luua, kui viib end veini mõne muu kultuuriga kurssi ja kokkab õhtusöögi välisriigi rahvusroaga. Mis saaks olla parem eelmäng?

Arst: kui mehed unistavad seksikast medõest, siis naised kuumast arstist.

Õpetaja: on naisi, kes tahavad vahel tunda end ulaka koolitüdrukuna, kelle kodutöö on meelega tegemata jäänud ning kes vajavad enda distsiplineerimiseks autoriteetset meest.

Seikleja: ka tavalisest kontoritöötajast võib saada tõeline seikleja. Räägi naisele, millised mäed sa oled vallutanud ja kus kaugetel maadel surfanud ja näita, et oled tõeline seiklejahing ka voodis.

Allikas: YourTango