See on tegelikult palju lihtsam, kui sa arvad. Naiste jaoks on lisaks intiimsusele väga oluline turvatunne. Kui naine ei saa end turvaliselt tunda, võid ära unustada igasugused kuumad seksiseiklused.

Naine tunneb end turvaliselt kodus, mis võiks olla tema kindlus. Ta tunneb end niimoodi ka siis, kui mees on usaldusväärne ega ole teinud midagi, mis võiks seda usaldust rikkuda. Kui mees ja naine käivad mõlemad tööl, on ka mõlemal palju kohustusi ning tegemisi. Enamikes peredes on siiamaani igasugused kodutööd ja koristamised naise õlul, mida tal on aega teha tavaliselt ainult õhtuti. Isegi kui mees on abiks, tunneb naine siiski rohkem stressi, et kodu oleks korras.

Kuid siin saab mees palju ära teha! Et oma kallima seksiisu taastada, saab mees korraldada naisele üllatusi. Näiteks võib mees minna mõni hommik varem tööle, et tulla varem koju ja koristada terve kodu ära. Isegi kui kõike ei jõua ja naine jõuab varem koju, on tal kindlasti rõõmus meel näha, et ka elukaaslane tunneb soovi olla puhtas kodus ning on valmis selle jaoks midagi ise ära tegema.

Ehk siis mehed, kui te veel ei saanud aru, kuidas teie koristamine ja majapidamistöödes kaasa löömine peaks naise seksiisu suurendama, siis selgitame seda veelkord. Naine vajab turvatunnet, ja seda tunnet tekitab ilus ning puhas kodu. Kuna naised ei jaksa alati seda ise üleni korras hoida, soovivad nad teada, et ka mehed on valmis kodu puhtusesse panustama. Kui naine tunneb, et teda austatakse ja hoitakse, ei ole tal millegi üle viriseda ja tekib rohkem vaba aega, mis ongi täpselt õige aeg pöörasteks seksiseiklusteks puhaste linade vahel.

Allikas: YourTango