"Kas Eestis üldse normaalseid naisi leidub? Selliseid, kes hindaks stabiilsust ja võrdset partnerlussuhet ning ka ise panustaks suhte toimimisse," kirjutab ta. "Kõikide naiste puhul, kellega olen "lähemalt suhelnud", on lõpuks ikka välja tulnud, et nad on kas sellised, kes suhtesse omalt poolt ise panustada eriti ei viitsi või siis on hingelt seiklejad, kes liiguvad ühe mehe juurest teise juurde, kui "liiga igavaks" läheb.

Üks konkreetselt ütles, et ta ei viitsi lihtsalt suhte nimel pingutada. Et tal on töö ja kool ja siis peaks veel suhte hoidmiseks ka energiat raiskama. Teine jällegi lõpetas kahe aasta pikkuse suhte öeldes, et kõik on muidu hästi ja mina olen ka super mees, aga tunneb end kammitsetuna ja tahab lihtsalt vaba olla, üksi reisida ja asju teha. Kuu aega hiljem oli ta aga juba suhtes mingi Tinderist leitud suvalise välismaalasega.

Pärast selliseid asju pole ma kindel, kas tahangi üldse enam midagi kellegagi looma hakata, kui isegi nende inimeste peale, kelle kohta mõtlesin, et saan kindel olla, tegelikult ei saagi."

Lugejad, jagage ka meiega, mis teie jaoks suhete loomisel ja nende hoidmisel kõige keerulisem on?