Ühel hetkel on naine meil “käes” ja me näeme, et me ei peagi enam pingutama. Vale. Peame küll, sest naine vajab samasugust “hoolitsust” ka edaspidi. Jah, hoolitsust, ei see ei tähenda tallaaluseks või tuhvlialuseks saamist. Kui sa nii mõtled, siis kujuta ette, kui sina oma naist “taga ajasid”. Kas sa olid siis tallaalune? Miks sa peaksid siis nüüd tallaaluseks muutuma, kui sa käitud samamoodi nagu siis? Naised vajavad kõike seda ka peale “kätte saamist”.

See ei käi nii, et kui sul on kodus naine, siis ta iseenesest pakub sulle neid kõiki asju, mida sina vajad või arvad, et peaksid saama. Sa pead endiselt vaeva nägema. Näitama, et sa hoolid temast. See, kui sa talle üks kord aastas sünnipäevaks lilli kingid või ühe korra aastas välja viid, ei ole piisav. Või kui sa voodis suudad ainult kaks minutit naise sees ennast rahuldada. Kui sa ise ei suuda välja mõelda, mida tegema peaks või arvad, et kõik on korras, siis kuula oma naist. Kuula, mis tal öelda on. Ära pea seda labaseks vingumiseks või virisemiseks. Selles on üksjagu tõde sees.

Ära ole nõme mees, kes oma naise unarusse jätab ja siis elab oma roosade prillidega ja arvab, et kõik on korras. Või mis veel hullem, kurdab kogu maailmale, milline nõme naine tal kodus on. Kui sa oled selline mees, siis on aeg peeglisse vaadata. Alustada võid mu blogist, hari ennast ja hakka oma naist hindama. Kui sa seda ei suuda, siis varsti oled sa oma naisest ilma.

Suhete teemal vaata lisa blogist Suhtesiim, mis on mõeldud meestele, kes tahaksid ennast ja oma naist paremini mõista ning elada seeläbi täisväärtuslikumat elu