Avaldame tähemärgi kaupa, millisest sodiaagimärgist naisele võiksid pilgu peale heita, sest on suur tõenäosus, et te sobite omavahel suurepäraselt:

Jäär: Sinule sobib naine, kes on Amburi tähtkujust. Jäärast mees on tõeline juht ja Amburist naisele meeldib, et ta saab igati mehele loota ja talle alati järgneda.

Sõnn: Kui sul õnnestub leida endale naine, kes on Vähi tähtkujust, olete te tõeline unistuste paarike, sest teievahelist emotsionaalset tasakaalu ja jäägitut üksteise mõistmist on raske leida kuskilt mujalt.

Kaksikud: Sinule sobib naine, kes on Kaalude sodiaagimärgist, sest see naine ajab su pea romantilises mõttes täitsa sassi ja teil ei hakka mitte kunagi igav.

Vähk: Sina ja Neitsi sobite omavahel hästi. Vähist mees otsib naist, kelle eest alati hoolt kanda ja Neitsile meeldib tema täielik tähelepanu.

Lõvi: Ka sinule sobib Amburist naine, sest Lõvi tähtkujust mees vajab kedagi, kes teda pidevalt lõbustaks ja tema tuju üleval hoiaks, ning ainult Ambur on selleks võimeline.

Neitsi: Kui leiad endale Kaljukitsest naise, siis hoia teda elu lõpuni. Te olete ideaalne paarike, kes küll tülitseb palju, aga teie kirg on kustumatu.

Kaalud: Ka sinule sobib Ambur. Tundub, et Ambur on väga leplik ja sobibki mitmete sodiaagimärkidega hästi kokku. Kaaludega aga sobib Ambur seetõttu, et jagate armastust hea toidu ja veini vastu ning teile mõlemale meeldib rääkida tunnetest.

Skorpion: Sina sobid hästi kokku Kaladega, sest teil mõlemal on metsikud fantaasiad, mida te sobite koos ellu viima.

Ambur: Sinu eluarmastus peitub Veevalajas, sest te mõlemad olete äärmiselt iseseisvad ja vajate palju aega iseendale, ning Veevalaja on naine, kes mõistab seda täielikult.

Kaljukits: Sobid hästi kokku Kaladega, sest te mõlemad armastate üksteist tohutult, tahate koguaeg koos olla ja juba suhte alguses panete paika suured tulevikuplaanid.

Veevalaja: Sina ja Kaksikute sodiaagimärgist naine hakkate maailma vallutama... kui te magamistoast ükskord välja jõuate, sest teil mõlemal on meeletud seksuaalfantaasiad, mida te soovite pidevalt ellu viia.

Kalad: Sinule sobib Sõnni tähtkujust naine, sest Sõnn toob sind reaalsusesse tagasi, samal ajal kui sina näitad talle elu maagilist poolt.

Allikas: DailyMail