1. Suurus võib muutuda

Lisaks tujumuutusele peaksid mehed ka rindade suuruse järgi mõistma, millal naistel päevad hakkavad. Paar nädalat enne menstruatsiooni hakkavad naiste hormoonid möllama, tänu sellele hoiab tema keha ka rohkem vett kinni. Nii muutuvad rinnakude ja piimanäärmed tema suuremaks — tulemuseks on paisunud rinnad.

2. Rinnaorgasmid on olemas

Naise rindade hellitamisel on täitsa hea põhjus! Tuleb välja, et naistel on võimalik sellest lausa orgasmini jõuda. Keskendu suuga ühele rinnale, kuid ära teist ära unusta! Hellita seda samal ajal oma käega ja su naine läheb peast täiesti pööraseks!

3. Ära keskendu ainult nibudele

Kui sa nüüd hakkad oma uut teadmist rakendama ja naise nibusid suudlema, siis ära unusta, et terve tema rinnapiirkond on oluline! Kõige tundlikumaks piirkonnaks on tume ala nibude ümber — mida rohkem sa suudad korraga oma hellitustega katta, seda parem!

4. Üks võib olla suurem kui teine

Ära ehmata, kui ta võtab särgi seljast ja üks rind teisest suurem on. See on täiesti loomulik! Naise rinnad on iseseisvad olevused, nad reageerivad puberteedieas östrogeenile erinevalt. Seega võivad nad ka lõpuks erineva suuruse ja kujuga olla. Kui üks rind on aga teisest ebanormaalselt suurem, siis on põhjus igaks juhuks arsti juurde visiit teha.

5. Aita teda — mängi arsti!

Kui sa tunned tema rindades midagi imelikku, siis julgusta oma naist arsti juurde minema. Paljud hirmutavad mügarikud ei ole tegelikult kasvajad, need võivad olla vabalt põhjustatud hormonaalsetest muutustest.

Allikas: Men’s Health/Naisteka arhiiv