Mingi hetk hakkas naine hirmsasti lapse jutuga pihta ja jäigi rasedaks. Täna on poiss 7 kuud vana ja selle aja jooksul oleme seksinud 8 korda.
Laps naisele erilisi pingeid peale ei saa panna, kuna meil maailma parim laps. Meil ei ole olnud ühtegi unetut ööd, isegi nüüd, kus hambad tulevad.
Niisiis tunnen ennast kui lõksus. Rääkisin naisele probleemist, kuid sain vastuseks, et kindlasti on olnud rohkem, kui 8 korda. Meil 10-ne kondoomipakk kodus ja kaks on järgi, niiet ei ole raske arvutada. Nüüd panen tähele, et kui ma varem magama, siis naine tuleb kui ma juba magan või kisub tüli enne millegi pisikese üle. Rahas ei ole ka kohe kindlasti asi, kuna suudaksime mõlemad ennast korralikult üleval pidada ja jääks ka ülegi paari kino või teatri jaoks.
Samas tunnen ennast kui lõksus nüüd, kuna kasvasin ise üles isata, siis ei kujutaks ette seda, et jätaks poisi maha, kuid kui kaob suhtest seks kaob ka armastus.
Naine räägib, kuidas ta peseb mu pesu ja teeb süüa, kuid sellest on mulle siiski vähe.
Kuigi see mõjus enne, siis nüüd saan väga hästi aru, et ainuke põhjus, miks mehed elavad naistega koos, on seks, ilma seksita ei ole midagi. Teistele naistele ka, et võite kindlad olla, et mees ei sure oma mustusesse, kui te tema eest ei hoolitse. Naise ainuke kohustus minu arust on seks ja kui talle seks ei meeldi, siis tuleb seda öelda.