Ma pole kunagi mõelnud, et tahaksin endale suhet või naist. Saan lähikuudel 30 ja mulle täitsa sobib see praegune elu: käin tööl, kulutan oma palka ainult enda peale (okei, naistele ikka jooke välja teen), vabal ajal teen seda mida tahan, saan käia ilma igasuguse vigisemiseta trennis täpselt siis, kui mina tahan ja ei pea kuskil naise sõbranna sünnipäevadel kaasas jõlkuma.

Aga seks pole mu elust ka puudu, sest naisi leian kas Tinderist või klubidest ja kuna trenn on mu keha heasse vormi treeninud, siis seksinud olen vahel ka oma sõbranna sõbrannadega, kes teavad täpselt, et minuga neil mingit suhtelootust ei ole.

Kui paljud mehed väidavad, et Tinderist pole võimalik naist leida, siis lihtne soovitus neile: tõuse sealt kuradi diivanilt püsti, pane see õlu külmkappi tagasi ja mine trenni. Kui vaja, mine päevita end rannas vähe pruunimaks ja käi juuksuris ka ära. Ole puhas ja hoolitsetud — naistele läheb see peale ja endal on ka hea olla. Siis lase sõbrannadel endast mõni viisakas pilte ja lae see oma uduse veebikaameraga tehtud profiilipildi asemele ja vaata, kuidas hakkad swipe right’e saama. Lisa veel mõni reisifoto või pilt koeraga ka ja mis põhiline, ära kirjuta neile ise! Naine, kes tahab sinuga päriselt suhelda, kirjutab tõenäoliselt ikka lõpuks ise ka. Muidu oled juba kohe alguses tema lükata-tõmmata.

Minu puhul toimib see kõik iga kord. Päris iga nädal ma mingi suvalise naisega ei lõbutse, aga aeg-ajalt, kui tuju peale tuleb, teen ära küll. Eriti hästi toimib see välismaal muidugi.

Lugeja, kas ka sa olen loonud läbi Tinderi või mõne muu kohtinguportaali (seksi)suhteid? Jaga kogemust!