Enesekindlal naisel on mõned omadused ja tegutsemisviisid, millega sa ehk harjunud ei ole.

1. Ta ei oota su abi iga väikese probleemi lahendamisel

Naine, kes on harjunud üksinda hakkama saama, tuleb endaga toime ka mõne mehega koos olles. Ta ei vaja abi veinipudeli või konservipurgi avamisel, ta saab sellega suurepäraselt ka ise hakkama. Samuti muud probleemid, mis esile kerkivad — ta saab ise hakkama ning sa võid hakata sellepärast oma mehelikkuses kahtlema. Kuid ära lase sel ennast morjendada. Kui naine sinu ja su pakutava abiga rohkem harjub, siis küll ta leebub ja laseb varsti ka sul midagi ära teha.

2. Ta on vahel sinust kaugenenud

See ei ole sellepärast, et sa talle enam ei meeldiks või et ta ei taha su lähedal olla. Naine, kes on harjunud üksinda olema, paneb enda soovid prioriteediks. Ära võta seda isiklikult! Anna talle piisavalt aega ja ruumi ning ta hakkab varsti rohkem avanema ja mingil hetkel ka võib-olla rohkem tahtma sinuga koos aega veeta.

3. Tal võib olla suuri raskusi enda avamisega sulle

Sõltumatus on pikalt üksinda olnud naise suurim tugevus. Võimalik, et ta on minevikus või oma eelmise suhte jooksul palju haiget saanud ning sellepärast rohkem enda sisse tõmbunud. Sina ei ole milleski süüdi, ka siin on vaja naisele aega anda, et ta hakkaks sind usaldama.

4. Ta on enesekindel ning ei karda olla tema ise

Paljudel naistel on enesekindluse probleeme ning nad identifitseerivad end pigem kellegi teise kaudu. Kuid mitte temal. Ta on veetnud arvatavasti palju aega mõeldes selle üle, kes ta on ja mida ta tahab. Ära proovi teda muuta, lepi sellega kes ta on ning austa tema valikuid.

5. Ta ei karda omada enda arvamust ning seda avaldada

Enesekindel naine on aru saanud, et selleks, et olla kuuldav ja nähtav ning austatud, on tal vaja julgelt seista oma arvamuse eest. Selline naine ei lase sul endast üle kõndida. Ta ei ole vihane ega tõre, nagu võib tunduda, vaid lihtsalt eesmärgile orienteeritud.

Allikas: YourTango