Pupillid

Ta pupillid laienevad, kui ta näeb midagi, mis talle meeldib (näiteks sind). Keha on programmeeritud nii, et tahab paremini näha kõike, mis teda erutab — ta aju ütleb ta silmaiiristele, et nad laseksid rohkem valgust sisse! Boonus: uuringud on tõestanud, et laienenud pupillidega naised paistavad meeste jaoks seksikamad.

Ripsmed

Jälgi, kas ta pilgutab silmi rohkem kui tavaliselt (ehk siis 15 korda minutis). Kui jah, on tõenäoline, et ta kasutab beebipille. Mis kasu sul sellest on? Talle lähenedes mana ette oma kõige karmim ja enesekindlam nägu, sest teadlased on välja selgitanud, et beebipille võtvatele naistele meeldivad jõuliste ja karmide näojoontega mehed.

Aju

Ostad talle ühe dringi teise järel, sul hakkab juba peas mõnusalt kumisema, kuid temale ei paista alkohol mingit mõju avaldavat. Kui üritad teda peotujju saada, ära ürita teda täis joota vaid vaheta hoopis plaati. Keskmise ja kiirema tempoga muusika muudab naised väidetavalt suhtlemisaltimaks.

Kõht

Naise kõhtu jälgides saad teada, kas talle tasub läheneda. Tema hingamise järgi on näha, kas ta on mõnusasti lõõgastunud või hoopis vihane ja stressis. Kui sisse hingamise ajal tõmbab ta kõhu sisse, tähendab see, et ta hingab pinnapealselt, mis on aga stressi märk. Lõõgastunud naise rind ja kõht paisuvad hingamise ajal — siis on aeg lähemale astuda ja tutvust teha. 

Nina

Tema lõhnataju on erksaim just varahommikul, mis tähendab, et sul on esiteks väga oluline põhjus hommikul esimese asjana hammaste pesemiseks ning teiseks, et sa saad talle oma kokandusoskustega muljet avaldada. Sa ju teadsid, et 90% maitseelamusest saame hoopis lõhnast. Seega annab uhke hommikusöök voodis (maisihelbed piimaga ja eilsed friikartulid ei lähe arvesse!) sulle kõvasti plusspunkte.

Rinnad

Eelmängu ajal hakkab naise nahk seksikalt roosakalt kumama. See tuleb kiirenenud vereringest ja kõrgenenud vererõhust ning tõusnud pulsi- ja hingamissagedusest. Mõtle sellest kui tema vallatust viisist sulle märku anda, et kui sa jätkad samas vaimus, saate te mõlemad kohe õnnelikuks. Veel üks märk, et asjad liiguvad õiges suunas on see, et ta rinnad suurenevad orgasmile lähenedes kuni 25%.

Selg

Kui orgasm ei ole enam kaugel, tõmbab ta oma selja nõgusaks. Hoia teda nõgusast kohast tugevasti, jälgi tema reaktsiooni, kuid pea meeles, et nüüd ei tohi sa kindlasti väsida — jätka samas rütmis ja sama intensiivselt kuni ta saab orgasmi. Ta tasub sulle hiljem, rõõmuga.

Küüned

Pööra tähelepanu tema küünte seisukorrale, need annavad tema vaimsest seisukorrast parima ülevaate. Näritud ja hoolitsemata küüned on kõige ilmsem märk stressist või ärevusest. Kui näed teda küüsi närimas või nokkimas,  ära hakka näägutama või õiendama, see ei aita tal halvast harjumusest vabaneda. Selle asemel juhi tema tähelepanu kõrvale, tõmba ta käsi õrnalt ära ja hoia seda. Näed, kuidas pinge kaob.

Käed

Naiste käed on meeste omadest umbes kolme kraadi võrra jahedamad ning eriti külmad siis, kui naine on stressis. Masseerimine ei aita külmadesse kätesse soojust tagasi tuua. Palju paremini mõjub see, kui paned oma käe ta piha ümber ja tõmbad ta endale lähemale - see aitab käte normaalsel vereringel taastuda. 

"Seal all"

Jah, sa tead oma partneri menstruaaltsüklist juba nii palju, et oskad temast õigel ajal eemale hoida. Kuid jäta nüüd meelde ka see, et kaks nädalat pärast menstruatsiooni algust on naise sugutung laes. Loodus on asjad nii seadnud, et ovulatsiooni ajal, kui naisel on kõige suurem võimalus rasestuda, tunneb ta ka kõige suuremat iha. Olge siis ettevaatlikud!

Allikas: menshealth.com