1. Puhtus

Mis ajab nii mehed kui naised ühteviisi kiirelt kihevile? Puhas voodipesu! Keskmiselt pesevad üksi elavad mehed oma voodipesu vaid neli korda aastas ehk iga kolme kuu tagant. ÖÄK!!!

2. Füüsiline vorm

Poisid, marss jõusaali! Meid huvitab palju rohkem see, kui heas vormis te olete kui see, kui suur või väike teie noku on. Sa ei saa muuta oma pikkust ega peenise suurust, küll aga saad oma keha vormida selliseks, mis pilku tõmbab ja tähelepanu äratab. Hinnas on V-kujulise kehaga mehed ehk need, kelle õlad ja rind on laiemad kui keskkoht!

3. Abivalmidus

Parim viis oma kallimat õigesse tujju saada on teda kodutööde juures abistada, kinnitas Men`s Healthi poolt läbi viidud küsitlus. Kõige rohkem meeldib naistele, kui mees peseb nõusid, valmistab õhtusööki ja peseb pesu.

4. Mänguasjad

See on tõsi — meile meeldivad mehed, kes ei pelga vibraatoreid ja teisi vahvaid mänguasju, vaid oskavad neid nii meie kui enda heaks ära kasutada! Naised, kes naudivad seksilelude kasutamist, saavad suurema tõenäosusega rahulduse, erutuvad kiiremini, neil pole probleemi märgumisega ning nad on oma voodieluga märksa rohkem rahul. Kui kasutate vibraatorit koos, mõtleb ta järgmine kord iseendaga tegeledes kindla peale sinule!

5. Vastupidavus

Korralik varustus on muidugi vahva ja tore, aga kui suudad seda kasutada täpselt pool minutit, pole sellest nagu suuremat kasu… Enneaegne ejakulatsioon on suureks probleemiks paljudele meestele, aga õnneks on nippe, kuidas sellest jagu saada ning vastupidavust suurendada.

6. Pikkus

Sinu, mitte su peenise pikkus! Sorri, jupatsid, aga te ilmselt teadsite seda isegi — pikkadel meestel on suur eelis. Ja kui sina ise ei ole piisavalt pikk, ei näe ta su peenist nagunii, olgu see nii suur või väike kui tahes.

7. Keel

See, mida sa suudad teha oma keelega, ei ole vähem oluline kui see, milliseid imesid sa suudad oma peenise abil korda saata. Suurem osa naistest ei saa nagunii traditsioonilise vahekorra ajal orgasmi ning vajavad lisastimulatsiooni ja mehed, kes suudavad seda pakkuda, on kõrges hinnas!

8. Pühendumine

Naised saavad suurema tõenäosusega orgasmi vahekorras mehega, kellega nad on suhtes. Üheöösuhete puhul on rahuldus küsitava väärtusega. Vaimne klapp on see, mis loeb!

9. Kirg

Men`s Healthi küsitlusest saime teada, et ainult 7% naistest, kes on oma seksieluga rahul, nimetasid peenise suurust ses osas määravaks! Ülejäänud 93% ütlesid, et saavad rahulduse “muul moel”. Mees, kes annab voodis endast parima ja pühendub naise rahuldamisele, saab märksa kõrgemad punktid kui see, kes loodab ainult oma imeriistale ega viitsi vaeva näha.

10. Suhtlus

Mida paremini te teineteist tunnete, seda selgem on see, mida te teineteiselt voodis ootate. Tema erogeensed tsoonid ja piirid, millest ta ei ole nõus üle astuma, saad sa teada ainult katse-eksitusmeetodil või neil teemadel avameelselt rääkides. Igatahes pole kahtlustki: rohkem suhtlust = rohkem ja parem seks!