1. Hommikust õhtuni

Ilmselt on ta su mõtetes alates sellest hetkest, kui ärkad, kuni seni, mil magama suundud. Miks siis mitte talle seda öelda? Kui elate koos, siis suudle teda nii hommikul kui õhtul. Kui te aga veel leibu päris ühte kappi pannud ei ole, siis piisab ka lühikesest ja armsast sõnumist.

2. Aitäh

Lihtne tänusõna võib olla just see, mis teda naeratama paneb ja millest ta tänasel päeval kõige rohkem puudust tunneb. See väike trikk ei kaota kunagi oma väärtust. Täna teda selle eest, et ta olemas on või et ta just sinuga on otsustanud koos olla.

3. Hellus

Kuidas panna naine end turvaliselt tundma? Võta ta enda lähedusse ja kallista teda. Usu meie sõnu, see on tema jaoks parim tunne maailmas!

4. Suudlus otsaesisele

Pole küll täpselt kindel miks, aga suudlus otsaesisele on naiste arvates üks armsamaid žeste, mida mees teha saab. Eriti siis, kui ta seda ei oota! Võta ta oma embusse ja näita, et armastad teda tõeliselt!

5. Käsikäes kõndimine

Kui sa julged ka teistele näidata, et oma kallimast hoolid, siis muudad oma naise eriti õnnelikuks. Kõige lihtsam viis selleks on tema käe haaramine hetkedel, kus rahvarohkes kohas kõnnite. Nii tekib tal kohe tunne, et maailm on vaid teie kahe jaoks loodud.

6. Komplimendid

Ära ütle talle, et ta on kuum või seksikas. Ütle talle, et ta on kaunis. Samuti kiida tema iseloomu. Sellised asjad lähevad naistele tõeliselt hinge ja panevad nende südame kiiremini põksuma.

7. Nutiajastu romantika

Lihtne ja mõjuv — pane tema pilt (või foto, kus olete koos) oma telefoni või tahvelarvuti taustapildiks. Nii näeb ta su telefoni vaadates, et mõtled temale igal hetkel. Kui armas!

8. Armastuskiri

Aegumatu klassika — armastuskiri — on see, millega sa iga naise endasse armuma panna võid. Isegi siis, kui sa oma kallimaga juba 10 aastat koos olnud oled, äratab selline asi tunded uuesti ellu. Loomulikult peaks see olema käsitsi kirjutatud ja sõnum olgu südamest. Kuid kui sa selle talle ulatad, siis on see kogu “vaeva” väärt.

9. Näita, et hoolid

Anna talle jakk, kui tal on külm. Lohuta teda, kui ta on kurb. Kingi talle lilli. Näita, et hoolid. Rohkem ei olegi tegelikult vaja.

10. Nädalavahetuseks puhkama

Minge veetke koos üks spaaprotseduure täis nädalavahetus. Põgenege koos rutiini eest! See toob suhtesse palju vürtsi ja särtsu juurde. Ja loomulikult ka armastust!

Allikas: Bollywoodshaadis