Aga õhkkond võib ka kiiresti ebamugavaks muutuda, kui sa ei oska enam millestki rääkida või kui talle jääb mulje, et sinu ainus eesmärk on talle ligi ajada. Järgnevalt loetleme kümme asja, mis võiksid kodus olemas olla, et aidata sul huvitavat vestlust arendada ning liikuda sujuvalt edasi järgmistele tasemetele.

1. Tubane zen-aed

Mingil põhjusel on naised neist kividest ja liivast koosnevatest iluasjadest vaimustuses. Neid on võimalik hankida sisekujunduskauplustest või veebipoodidest. Zen-aed on diivanilauale käiv liivaga täidetud kast, milles on mõned lihvitud kivid ja kammisarnane reha. Rehaga saab liiva sisse ning kivide või muude esemete ümber erinevaid jooni vedada. See võib küll tunduda naeruväärne… aga ainult oota, kuni mõni naine sulle külla satub ja seda näeb!

2. Pill

Kui sul on muusikalist andi, on sul naiste küllakutsumiseks suurepärased eeldused. Hoia oma lemmikpilli nähtaval kohal, et see tema tähelepanu köidaks. Kui sa ei ole eriti andekas muusik, võid proovida näiteks bongosid või lihtsat löökpilli. Igal juhul pakub see erinevaid tegevusvõimalusi.

3. Lemmikloom

See on peaaegu enesestmõistetav. Igaüks teab, et naistele meeldivad loomad. Kui sa ei ole koera- ega kassisõber, mõtle näiteks akvaariumile. Ükskõik millise looma — isegi kalade — olemasolu annab naisele kaudselt mõista, et sa oled vastutusvõimeline ja suudaksid peret ülal pidada. Naised on instinktiivselt programmeeritud otsima meeste juures just neid kahte omadust. Pealegi on üheskoos kalade toitmine väga vahva tegevus.

4. Pildikollaaž

Pane mõnele nähtavale seinale üles pildikollaa˛. Kõik pildid selles peaksid jutustama mingit lugu. Näiteks võid välja panna pildid kohtadest, kus oled käinud: Roomas Colosseumi ees või Suures kanjonis matkamas. Kindlasti küsib ta piltide kohta palju küsimusi ja on võib-olla ka ise mõnes neist kohtadest käinud. Samuti pane kodus kuskile kindlasti välja pildid oma perekonnast ning iseendast nooremas vanuses. See meeldib naistele alati ning sillutab teed huvitavateks vestlusteks.

5. Veinipudelid

Osta veiniriiul ja täida see veinipudelitega. Need ei pea olema kallid, korralikku veini võib saada ka vähem kui 15 euro eest. Samuti võid kaaluda liitumist mõne veiniklubiga, mille kaudu leida huvitavaid ja soodsaid veine. Pole vist vaja öelda, et palju stiilsem on pakkuda naisele klaas veini kui kann õlut. Lisaks võid hankida mõne vahva pudeliavaja. Otsi näiteks CO2-ga töötavat avajat, mida võib leida veinikauplustest. Tuleb vaid suruda nõel läbi korgi, vajutada nuppu ja kork hüppab pealt ära nagu võluväel. See väike vidin avaldab talle kindlasti muljet.

6. Huvitavad või naljakad raamatud diivanilaual

Leia hea raamatupood ja hangi oma diivanilauale mõned põnevad raamatud. Suhteraamatud on alati hea valik, sest nende põhjal saab arendada huvitavaid vestlusi. Väldi pildiraamatuid, kui neis ei ole kujutatud just sind ja sinu sõpru. Ka selliseid on võimalik fotofirmadelt tellida.

7. Tasakaalulaud

Tasakaalulaud on ümarale alusele toetuv plaat, millel seistakse umbes nagu rulal, püüdes tasakaalu säilitada. See on uskumatult lõbus. Rulasõitjad ja surfarid kasutavad seda harjutamiseks, sest liigutused on sarnased. Väga osavad tegelased oskavad sellega teha igasuguseid muljetavaldavaid trikke. Kui ta seda näeb, tahab ta seda proovida, sest see tundub raske ja ühtlasi lõbus. Kui ta selle peale astub, haarab ta tasakaalu hoidmiseks sinu käest kinni. Väga hea!

8. Vinge välimusega köögimasin

Üks hea idee on paigutada kööki vähemalt üks ainulaadse välimusega masin. See võib olla näiteks peen võileivagrill, espressomasin või jäätisevalmistaja. Selline aparaat annab talle mõista, et sinus on pealispinna all veel midagi peidus ning sa oskad köögis lisaks rösteri kasutamisele muudki teha. Õpi ära paar retsepti (see on tegelikult päris lihtne), siis kutsu ta endale külla ja valmistage koos õhtusöök.

9. Interaktiivne videomäng

Vanasti olid videomängud naiste jaoks midagi väga negatiivset. See tekitas neis kujutluspildi mehest, kes kaob tundideks teiste omasuguste zombilaadsete tüüpidega mängumaailma. Ent viimasel ajal on videomängud muutunud palju interaktiivsemaks ja igaühele mängitavaks. Ka naistel on raske vastu panna ahvatlusele lüüa kaasa tantsumängus või proovida mõnda pilli muusikamängudes. Lisaks ei maksa unustada Nintendo Wii lustakaid mänge. Mängige üksteise vastu ja mõelge välja lõbusaid ülesandeid. Näiteks et kaotaja peab tegema teisele viis minutit massaaži.

10. Midagi omatehtut

Sul võiks kodus kuskil olla midagi, mille oled ise teinud. See võib olla näiteks skulptuur, maal või mööbliese. See näitab, et sul on mingisugune anne ning isegi kui see ei ole kõige paremini välja kukkunud, võid selle üle alati nalja visata, selgitades, et sellepärast sinust ei saanudki puuseppa. Igal juhul on nii sinul kui temal sellega lõbu laialt.