1. Tunned, et oled rohkem väärt

Olgem ausad, kui sa oled see õnnelik tüüp, kes on enda kõrvale saanud hoopis kõrgemast klassist naise, ei suuda sa mõelda muust kui et sa ei vääri teda. Sa kohtled teda kui jumalannat ning täidad kõik ta suuremad ja väiksemadki soovid, sest usud, et sa nagunii ei suuda leida kedagi kenamat. Aga kujuta ette, mis oleks, kui hoopis tema on see, kes nii arvab? Kui tema pingutab ja kohtleb hoopis sind jumalana?!

2. Seks on vapustav!

Tõsi, sa ilmselt tahad magamistoas tuled kiiremini ära kustutada kui mõne teise naisega, kuid mõtle sellele — seksikad naised ei pea kunagi vaeva nägema selleks, et kellegagi voodisse jõuda. Naised, kellele välimust just eriti heldelt antud pole, teevad selle nimel aga palju tööd ning ei pelga ka voodis juhtimist enda peale võtta. Nad teavad ja julgevad kasutada igasuguseid lahedaid trikke, et voodielu oleks särtsakas!

3. Teised arvavad, et oled tore ja siiras

Inimesed arvavad, et kui mees on valinud endale mitte just kõige säravama välimusega naise, siis on tegemist tõelise džentelmeniga, kes oskab hinnata naise sisemist ilu ja õilsat hinge. Kahjuks on nii, et teistpidi see asi ei toimi — kui koleda vanamehe käevangus on supermodell, arvatakse kohe, et tibi on vaid raha peal väljas. Sorry, aga nii see on!

4. Sõbrad ei pea sind ohtlikuks

Sa ilmselt ise ka ei tahaks sellist tüüpi, kes sebib pidevalt ühe naise juurest teise juurde, oma sõbraks, sest kui te välja lähete, röövib ta kõikide ilusate tšikkide tähelepanu. Aga kui sa juhtud kogemata olema abielus ühe tõelise jumalannaga, ei julgeks sa mesikeelset sõpra temaga korrakski üksi jätta, sest ta suudab ka sinu kaunitari sekundiga ära rääkida. Võta endale selline tüdruk, kelle vastu su sõbrad kindlasti huvi tundma ei hakka. Siis ei muretse ka nemad, kui peavad oma tüdrukud hetkeks sinuga kahekesi jätma.

5. Armukadedus ei hakka piinama

Kutid, kes on endale missikandidaadi sebinud, on kohutavalt armukadedad, sest kõik teised tüübid nii tänaval, kinos kui restoranis vaatavad talle järele ja piiluvad ta jalgu. Võib juhtuda, et ta otsustabki üsna pea mõne järgmise kasuks. Tavalise naisega ei ole sul vaja petetud saamise pärast tõenäoliselt muretseda :)

6. Tavalisel naisel on parem iseloom

Kuna kaunitaridega tahavad kõik nagunii tuttavaks saada ja juttu rääkida, ei pea nad oma iseloomu ja teadmiste pärast eriti muretsema. Mõtle nüüd ise — kui inimesed alati naeraksid su naljade peale ja üritaksid end sinu seltskonda sokutada, kas sa siis ise viitsiksid vaeva näha, et targemaks ja huvitavamaks saada?

7. Teil on rohkem ühist

Tüdrukud, kes näevad välja kui ajakirja kaanepildilt välja astunud, on tavaliselt pärit perekonnast, kus pannakse välimusele palju rõhku. Nad on omandanud põhjalikud teadmised näiteks nahahoolduse, riietevaliku, šoppamise, juuste eest hoolitsemise jms pudi-padi kohta. Kuid need tšikid, kes näevad välja nagu nad oleks “üks poistest,” tunnevad huvi ka jalgpalli, autode, õlu ja kaardimängude vastu!

8. Sa ei pea enam oma välimuse pärast muretsema

Kui käid kohtamas tüdrukuga, kelle kehal pole ühtegi lisagrammi ega pekivolti, nägu on sile ja kortsuvaba, jume klaar ja juuksed lehvivad tuules, on väga raske õhtust burgerit või pudelit õlut süümekateta nautida. Sest sel hetkel, kui lased end lõdvaks, kaotab tema sinu vastu huvi.

9. Inimesed arvavad, et sa tead midagi, mida nemad ei tea

Kui su käevangus on täiesti igapäevase välimusega tüdruk, kuid sa hoolimata sellest särad ja paistad välja tõeliselt õnnelik, kahtlustavad teised kohe, et oled leidnud salajase tee õndsuseni! See on sama nagu inimesed vaatavad neid, kes alati naeratavad ja mõtlevad, kuidas nad seda suudavad.

10. Sul on võimalus ta ilusaks juua!

Täis peaga on seks oi-kui-palju ägedam! Pinged on maas, tuju on üleval, piirangud kadunud ning tunned end tõelise pornostaarina. Ja su muidu igav naine näeb äkitselt välja nagu supermodell! Kui ta ongi uskumatult kuum, siis oled sa ju harjunud ilusa naisega seksima ja polegi vaja enam midagi ette kujutada. Aga kui tavaline tšikk äkki jumalannaks muutub, siis ootab sind ees elu parim õhtu!

Allikas: Askmen.com