10. Oled maani täis

Õigel ajal õiges kohas on väga ok natuke (palju) napsu võtta, näiteks sõpradega koos olles või kodusel peol, kuid kui loodad sel õhtul mõne tüdruku koju viia, piirdu maksimaalselt kahe õllega. Läkastav, itsitav, vaevu jalul püsiv ja pudikeeles rääkiv mees ei ole mitte ühegi naise unistus!

9. Dirty dancing

Tüdruku ümber hullunult väänlemine garanteerib sulle küll tema tähelepanu, kuid tõenäoliselt lõppeb see maksahaagi, mitte julgustava naeratusega. Kurb on klubis näha kutte, kes lähenevad seksikalt õlgu väristades ühele tüdrukule, saavad korvi, liiguvad siis järgmise juurde ja saadetakse jälle pikalt. See näitab, et otsid lihtsalt üheöösuhet ja tüdrukutele see eriti peale ei lähe.

8. Kõrvaklapid peas

Tahad välja näha nagu korralik nohik? See on lihtne! Pane lihtsalt klapid pähe ja laula kaasa või kasuta telefoniga rääkimiseks hands-freed. Kõnni pargis ja räägi iseendaga! Väga vinge…EI! Jube! Kui oled pidevalt oma telefoni küljes, näitab see, et hindad tugevalt üle oma vajalikkust maailmale või oled lihtsalt töönarkomaan. Ja kumbki neist ei pane tüdrukute silmi särama.

7. Negatiivsus

Hea nali kulub alati marjaks ära, kuid hea maitse piiri on kerge ületada. Esmakohtumisel hoidu kindlasti solvavatest või kriitilistest märkustest ning püüa olla võluv ja armas. Ka see, kui juhid tähelepanu mööduva naise rinnapartiile, mis ilmselgelt on pärit ilukliinikust ning kiidad siis oma kaaslase tisse, sest need on päris, ei jäta sinust eriti head muljet.

6. Kohutavad külgelöömislaused

„Kas sa käid siin tihti?” või „Ma olen terve elu sind otsinud, kus sa end peitsid?” ei ole laused, millega tüdrukule läheneda! See näitab su vähest kujutlusvõimet, olematut loovust ja puudulikku romantikameelt. Naised ju teavad, et kasutasid seda sama lauset just viis minutit tagasi selle kauni blondiga vesteldes ning suundud kohe „rabama” seda punapead, kes üksi tantsib. Parim viis naisele lähenemiseks on olla siiralt huvitatud, aus ja enesekindel ja mitte kasutada kulunud ja imalaid lauseid.  

5. Liigne parfüüm

Mehed peavad hästi lõhnama! Meeldiva lõhnaga aftershave või deodorant on väga okei, kuid sellega liialdamine peletab kõik naised sinust saja meetri kaugusele. Kui järgmine kord välja lähed, piserda parfüümi või deodoranti natukene vähem, eks?!

4. Ropendamine

Rõve rekkamehe keelekasutus ei jäta sinust eriti meeldivat esmamuljet. Jah, naised ropendavad ka, kuid see ei tähenda, et sina seda teha võiksid! Ole džentelmen, sest kui koledad sõnad lendu lased, ei taha ükski tüdruk sind koju oma emale näitamiseks viia. 

3. Jobud sõbrad

Sõbrad võivad kõik ära rikkuda. Eriti purjus sõbrad. Eriti siis, kui lähed nende lollitamise, nõmetsemise ja kommenteerimisega kaasa. Kui su sõbrad on tõeliselt metsikud, hoia tüdruk neist eemal. Tõsiselt.

2. Halb hingeõhk

Kui seksikas tants teda ära ei hirmutanud ja külgelöömislause töötas, võib sellest tulla su elu parim õhtu. Kuid hamb hingeõhk võib kogu eelnevale edule vee peale tõmmata. Kui su suu ei ole puhas ja hoolitsetud, mõtleb naine kohe, millised su teised hügieeniharjumused on. Näts, tic-tac või suuvärskendaja peab sul alati kaasas olema.

1. Laps

Lapse kasutamine naise tähelepanu võitmiseks maksab üksikisadele suure tõenäosusega kätte. See õnneks ei kehti alati, kuid paljudele naistele seostuvad isad (eriti üksikisad) pühendumisprobleemidega, ebaküpsusega ja tigeda eksnaisega. Paljud reede õhtul välja tulnud tüdrukud ei ole valmis lapsega kaasnevateks kohustusteks, seega võiksid selle uudise teatavaks teha alles kolmanda või neljanda kohtingu ajal.

Allikas: AskMen