1. Tee otsus

Otsusta, et sa ei karda! See tähendab, et sa pelga talle lilli osta ja öelda, mida tegelikult mõtled. Sa ei muretse selle pärast, mida need žestid kaasa toovad või ei too. Sa väärid armastust ja ei lepi vähemaga.
Ühesõnaga — otsusta, et kontrollid olukorda ja oma käitumist ise! (Muide, enesekindlus on väga erutav;))

2. Tee süüa

Kõigepealt võta vastu otsus, et sa oskad (vaata punkt 1.). Uuri välja, mis su armsamale maitseb, valmista talle esialgu kasvõi snäkke (näiteks lao taldrikule juustud, viinamarjad, oliivid), seejärel liigu edasi keerulisemate asjade juurde näiteks omlett ja pannkoogid ning kui sa nendes asjades end juba piisavalt kindlana tunned, on aeg valmistada oma esimene päris õhtusöök (külmutatud toidud ja poolfabrikaadid ei lähe arvesse!). Usu, mehe tehtud korralik õhtusöök koos veiniga võtab iga naise põlvist nõrgaks.

3. Tee kingitus

Siinkohal unusta ära igasugune mõttetu pudi-padi, mida saab Internetist tellida, ka lilled ja šokolaadikarbid ei lähe arvesse. Kingi talle näiteks üks sahtel oma kummutis. Üks lisariiul riidekapis. Telli talle töö juurde sushit.

4. Tee kompliment

Ütle talle midagi ilusat ja midagi, mida sa tõesti mõtled, kohe, kui tuppa sisse astud. Ja teine, kui toast lahkud. Pea meeles — naised saavad aru, kui sa valetad või lihtsalt üritad meelitada. Arvesse lähevad ainult komplimendid, mis tulevad südamest.

5. Näita, et hindad teda

Kõlab küll hirmuäratavalt, aga tegelikult ei ole selles midagi keerulist. Oska hinnata seda, mis sul on, märka, kui ta teeb su heaks midagi (näiteks toob sulle kohvi või küpsetab muffineid või laseb sul rahulikult jalgpalli vaadata).

6. Väikesed asjad loevad

Alati ei pea raha kulutama, et oma tundeid näidata. Mõtle ise välja mingi väike žest. Artikli autor meenutab, kuidas tema isa oli tema emale meisterdanud tadrikutäie südamekujulisi võileibu ning magamistoas igasugustest vidinatest südamekujukesi teinud. Imal, aga armas.

7. Ütle, mida sa tahad

Voodis nimelt. Ole aus ja ära pelga öelda, mida sa soovid, tahad ja vajad. See, muide, ei tähenda, et peaksid oma tahtmisi peale suruma.

8. Alistu

Kuula, mida su naine tahab. Nii magamistoas kui mujal. Alistu, anna järele, mängi kaasa. Sa ei kahetse!

9. Räägi talle, kes sa tegelikult oled

Alustame sellest, et ole aus (jah, me teame, et sa tead seda, aga mingil põhjusel ei julge mehed tihti päris lõpuni ausaks jääda). Räägi naisele kõik ära. Oma iseloomuvead, kiiksud, naljakad harjumused, puudujäägid, nõrkused, soovid, ootused, vajadused. Mitte sellepärast, et sa loed siit, et nii peaks tegema, vaid sellepärast, et olla suhtes nii enda kui naise vastu aus. Ära pelga naise reaktsiooni, sest kui sina julged end avada, julgeb temagi. Kui sa pole selleks valmis, mõtle uuesti — kas sa oled ikka tõesti armunud? 

10. Ilmu kohale

Et talle midagi öelda. Käi tema kontorist läbi, et küsida, mis kell ta päev lõpeb. Või vii ta lõunale, et öelda, et mõtlesid päev otsa sellele, kui kena ta oma uues pesus välja näeb. Ta teab, et töölt ära tulemine, pika maa maha sõitmine, parkimiskoha leidmine ja lõunale minek ei ole mingi tühine pingutus ja oskab seda hinnata.

Allikas: Esquire.com