Tee pause

Selle asemel, et tema nabaaluse piirkonna ümber nagu segane toimetada ja seal akutrelli moodi puurida võiksid sa hoopis vahepeal ka väikeseid pause sisse teha. Liigu üles tema naba juurde, sealt edasi juba kaelani ja seejärel alla tagasi. Õrrita oma kallimat!

Ära muutu kirveks

Kui sa üritad oma keelega tema kliitorit ja selle ümbrust purustada, siis teed sa talle haiget ja mõjud ebameeldivalt. Ole õrn ja mõistlik.

Tea, et ta tunneb end ebakindlalt

Ta ju teab, et tal on kindlasti seal piirkonnas oma lõhn ja maitse. Aga kas see on talutav? On see hea? Või hoopiski halb? Usu, ta tunneb seepärast tohutult muret. Ütle oma naisele, et ta on kaunis.

Ära hammusta

Võib tunduda kui midagi kirglikku, kuid siiski tegelikult see seda ei ole. Hoia oma hambad huulte taga!

Kuula!

Kui sa ei kuule ühtegi häält, siis ilmselt teed midagi valesti ja ta lihtsalt vahib lakke ning ootab, et kogu asi läbi saaks. Küsi nõu, kui seda vajad — selles pole midagi häbiväärset.

Kasuta käsi

Su keel võib olla küll jumalate kingitus, kuid võta ka sõrmed abiks. Nii hakkab ta kohe kindlasti suurest mõnust häält tegema.

Unusta ära, mida su eks sulle soovitas

KÕIK naised on erinevad!

Ta väänleb põhjusega!

Kui ta liigub oma kehaga üles või alla, vasakule või paremale, siis võta sellest õppust. Ta ju tahab sind aidata ja manööverdab selleks, et asi täiel võimsusel mõjuks.

Jäta meelde, kus kliitor asub

Võta oma sõrm ja liigu seal ringi. Leidsid väikese kühmu — palju õnne, oled tõeline Indiana Jones! Ei leidnud? Siis otsi internetist, kus see asub ja jäta ka leitud aarde paik meelde.

… ja kasuta seda!

PALUN!

… aga ära veeda seal kogu aega!

Mõni mees arvab, et naisel muud ei olegi, kui kliitor. Need mehed peaksid esimese punkti juurde tagasi pöörduma ja mõistma, et suuseks on midagi enamat, kui lihtsalt ühe koha stimuleerimine.

Hääleharjutuste tegemine on veider

Jah, võib-olla sa nägid mingist pornokast, et tähestiku lugemine samal ajal, kui su suu SEAL asub, on naise jaoks midagi ulmeliselt mõnusat. Tegelikult on see lihtsalt vägagi imelik.

Proovi ka imemist

Ära muutu tolmuimejaks, kuid õrn imemine on naise jaoks pigem meeldiv. See toob vaheldust ja annab asjale hoopis uue külje.

Mõnikord see ei juhtugi

Ja kui naine ütleb ei, siis tegelikult ka tähendab see seda, et ta ei soovi sinuga sel hetkel asjatada.

Ära eelda, et ta sind suudelda tahab

Mõne naise jaoks ei ole see midagi ebameeldivat, kui sa pärast tema jalge vahel asjatamist teda suudlema kipud. Teisel ajab selline asi aga südame pahaks. Kui sa pole kindel, kuidas ta sellesse suhtub, siis pigem väldi suudluseid pärast suuseksi.

Allikas: Women’s Health Magazine