1. Kasta oma peenis Nutellapurki ja mine presenteeri tulemust oma naisele. Saad kindlasti vägagi entusiastliku oraalseksi osaliseks.

Jah, palun mine paku oma naisele limpsida pruuni ja kleepuvat nabaalust. Äkki peaks ka tema selle purgi võtma ning noaga lahkelt enda hargivahe üle käima? EI!

2. Mehe sülg sisaldab 10-15 korda rohkem testosterooni kui naise oma. Seega tee talle ettepanek pärast ühist trenniskäiku, kui teie mõlema hormoonid on laes, ettepanek pikaks prantsuse suudluseks. Nii kandub su sülg tema suhu ja keemilised protsessid kiirendavad seksuaalse iha tärkamist.

Oeh…

3. Naine võib soovida turvalisust nii rahaliselt kui ka pere mõttes. Küll aga ei soovi ta kirglikku turvalisust. Seega, kui ta on teinud sulle pahameelt, siis aitab sind väle karistus. Kui kõik on hästi, siis olgu autasu aeglane.

Jah, treeni oma naist nagu koera. See on tõeliselt eluterve.

4. Võta oma naise pärlikee ja määri need ning oma väikemees libestiga kokku. Nüüd lase oma partneril pärlikee ümber su peenise panna ning seda aeglaselt üles alla liigutada.

Nüüd pane ka oma peenis talle kõrva, äkki kuuleb ta ka sensuaalseid ookeanihääli..

5. Oota kolm päeva enne kui talle helistad!

Me ei ela enam keskajas. See on täiesti normaalne, kui sa naisega suhtled. Tegelikult on isegi armas, kui sa talle pärast kohtingut paari tunni möödudes sõnumi saadad ja märku annad, et sul oli tore. Või muretsed selle pärast, kas ta jõudis turvaliselt koju. Ära ürita olla cool. Ole inimene.

6. Flirdi teiste naistega tema nähes. Flirdi kohe täiega! Naised ei tunnista armukadedust, aga see tegelikult erutab neid. Mõte sellest, et ajad teise naise hulluks, ajab su silmarõõmu täiesti pöördesse!

Või siis vihastab ta välja ja paneb mõtlema, et sa oled järjekordne mõttetu klubioss, kelle otsa ta sattunud on.

7. Las ta põlvitab voodi ees nii, et ta ülakeha nõjatub madratsi vastu. Ta naudib seda nibustimulatsiooni, mis madrats talle tekitab.

Eeeee… Mida? Naudib seda, kui madrats ta nibud ära hõõrub ja ta haiget saab? Jah, kindlasti.

8. Anna oma naisele kaks kolmandikku sellest, mis tema sulle pakub. Kui ta helistab sulle kolm korda, siis sina helista kaks korda tagasi. Kolm kingitust — kaks kohtingut. Kui ta räägib, siis vasta vähemate sõnadega. Kui ta on emotsionaalne, siis sina näita välja oma külma poolt.

Jah, kui ta vastab ühe sõnaga, siis sina anna häälitsustega edasi poolesilbiline mühin. Ja kindlasti peaksid olema teievahelised kõned protokollitud, et saaksid täpselt jälgida, mitu korda sa helistada võid.

9. Kindlasti veendu, et ta teab, kui ilus ja seksuaalselt osav ta on — isegi kui ta seda viimast ei ole.

Jah, valetamine on õige valik!

10. Proovi näovahekorda. Hõõruge oma keeli kokku, lakkuge teineteise nägusid — see on seksikas!

Jah, kui su nabaalune piirkond saab oma doosi keelt kätte, siis miks ei võiks su silmamunad samamoodi premeeritud olla?

11. Ükski naine ajaloos ei ole näinud lühikeste juustega parem välja, kui pikkade lokkis kiharatega.

Jah, kui su naine otsustas sind üllatada ja juuksed lühikeseks lõigata, siis hakka talle esimese asjana rääkima, kuidas ta enne oli palju ilusam.

12. Oma naise kutsumine hellitavate nimedega — nagu nukuke, kiisuke, tibununnu või kurrupall — annab talle märku, et armastad teda tõeliselt.

Ja et oled unustanud ära tema nime või liiga palju multifilme vaadanud.

13. Kui teil on mänguasjaks piits, siis peksa esmalt sellega tema käsivart. See on täis erogeenseid punkte, mis ta tõeliselt ihalema panevad.

Jah, siis peksa ka ta selga ja karju talle, et ta on talupoeg ning rehe all on vaja viljast aganaid välja peksta.

14. Kui ta on erutatud, siis tema pupillid muutuvad suuremaks.

Võta kindlasti välja joonlaud ja veendu!

15. Kui ta istub jalg üle põlve, siis võid enda õhtu lõppenuks lugeda. Ta ei taha sinuga tegemist teha.

Jah, sest kui tal on seelik, siis ta ju istuks jalad harkis, et sind ligi tõmmata.

16. Esita talle väljakutse mängida stripiarvutimängu.

Näiteks äkki mõni sõjamäng. Et kui keegi saab surma, siis ta peab ühe riideeseme seljast võtma? Jah, see on suurepärane idee. Või siis mitte.

17. Vala piparmündilikööri tema nabaauku.

Sest see peaks olema seksikas?

18. Ja nüüd ime oma suuga see naba sellest liköörist tühjaks.

Hmm…

Allikas: Salon