Uus territoorium

Esimene asi, mis võib naist voodis ehmatada, on paluda tal teha midagi, mida ta kunagi varem teinud ei ole. Sõltuvalt tema enesekindlusest, võib palve asja tegemiseks, mille kohta puudub igasugune varasem kogemus, jalust maha niita. Enne kui teda uue ideega üllatad, püüa kõigepealt välja uurida, milline on tema teadmiste ja mugavuse tase sellel teemal. Lihtne „Kas Sa oled (pane siia mingi hirmutav seksuaalakt) proovinud?” võib tulla kasuks enne aktiga pihta hakkamist.

Tema kägistamine

Enda käte põimimine ümber tema kaela ning pisike pigistus võivad olla täiesti okei, kui naist on piisavalt ette hoiatatud, et Sind selline asi erutab, või eriti siis, kui ta ise on sellise ettepaneku teinud. Ilma igasuguse hoiatuseta kägistamine seksi ajal on aga eriti kindel viis naist voodist eemale peletada.

Paljud inimesed siiralt naudivad karmi seksi, vägivaldset rollimängu ning isegi mõningast tõelist valu, kuid kui Sa pole oma seksuaalpartneriga oma eelistusi enne voodisseminekut piisaval tasemel läbi arutanud, ei tohi millegi sellisega talle peale hüpata, nii kui asjaks läheb. 

Ootamatu anaalmäng

Mõningaid naisi erutab mõte anaalsest stimulatsioonist, samal ajal teiste jaoks on see rõve. Enne kui Sa tead, millise naisega Sa just voodis oled, ära ta taguotsale lähedalegi mine. Ootamatu anaalne sisenemine on üsna korralik garantii, et naine voodist põgeneb. Isegi kui jõuate oma sõrmede, keele või seksileluga selle piirkonna suhtelisse lähedusse,  on see mõne naise jaoks piisav põhjus segi minna. Püüa tema vaadetest aimu saada enne kui püüad midagi anaalset korda saata.

Ekstreemsed seksi-rekvisiidid

Patareidega seksimänguasjad ja käerauad võivad Sinu jaoks olla osa normaalsest seksuaalelust, kuid kui oled uue partneriga, kes pole veel Sinu mänguasjakasti läbi uurinud, ära tõmba neid välja temaga voodis olles.

Enamik naisi tuleks toime lihtsa vibraatori või kinnikaetud silmadega, kuid kui Sinu arusaama lõbusatest seksileludest kuuluvad ka ahelad, köied, piitsad ning anaalsed dildod (butt plugs), võiksid teda oma plaanidesse pühendada ikka enne kui kõik oma mänguasjad välja kraamid. Kui oled aga sellisel tasemel, et harrastad eesnäärme „lüpsmist”, elektropiinamist või vaatluspeegleid, varja oma vahendeid, kuni on kindel, et ta Sinu fetišeid vabalt võtab.

Hullumeelne siivutu jutt

Enamik meist peab magamistoas lugu mõningasest siivutust jutust. Hetke ja tunde ajel võib Sinu suust tulla igasuguseid asju, kui ei ole piisavalt hoolikas.

Viimase halb külg on see, et teod ei ole ainsad, mis naist voodis võivad hirmutada; Sinu sõnad saavad samuti selle ülesandega hakkama. Võib-olla Sa alustasid sellega, et sosistasid talle kõrva üht fantaasiat, kuid kui Sinu hääl hakkab juba võtma sarimõrvarlikku intensiivsust ning laskud liigsetesse psühho-detailidesse, võtab Sinu väike jutuke tumeda pöörde ning teine pool leiab üsna ruttu, et peab kas oma juukseid pesema või hommikul varakult ärkama. Hoia need dementsed muinasjutud iseendale, kui tahad vältida naise paanikat.

Hirmutav seks

Loomulikult võib see, mis mõne naise voodist eemale peletab, teise jälle üles keerata, nii et tegelikult ei tea kunagi, kuidas partner teatud kiiksule, fetišile või ebatavalisele harjumusele reageerib — enne kui Sa temalt küsid, muidugi.

Need naised, kellele taolised asjad meeldivad, ei ole ka asjast rääkimisel liiga tagasihoidlikud. Teisalt, kui Sa teema üles võtad ja tema plehku paneb, ongi hea, et saad kohe varakult teada teie kahe seksuaalsest sobimatusest.