See, milliseid mehi naised tahavad, on sama üllatav. Mehed ilmselt kujutavad ette, et naised tahavad Ryan Reynoldsi kõhulihaste ja uhke sportautoga isendit. See pole sugugi nii!

Nagu mehed naistel, eelistavad ka naised meestel tumepruune juukseid ja siniseid silmi. Ainult et mehed ei tohi unustada regulaarselt juuksuris käia — pikad juuksed erutavad naisi ainult juhul, kui sa oled Johnny Depp.

Mees võiks töötada korralikul ja vähemalt keskmiselt tasuval ametikohal ning eelistatult võiks see töö nõuda igapäevaselt ülikonna, mitte tunkede kandmist. Oma vabal ajal tegeleb ideaalne mees oma koeraga, keda ta väga armastab.

Ja mehe keha? See pole sugugi kõige olulisem. Muidugi ei aja naised taga meest, kelle õllekõhtu varsti juba beebi ära mahtuda võiks, aga samuti ei ole nende jaoks seksikas mees, kellele tema trimmis kõhulihased on peamine eesmärk elus. Trennis võiks käia mõõdukalt ja olla enam-vähem vormis, aga liigne lihastele orienteerumine vähendab mehe usaldusväärsust — ideaalne ei tööta. Naine vaatab meest tahes tahtmata kui potentsiaalset isa oma lastele, nii et tema keha võiks olla n-ö isa-tüüpi — kodune, kaitsev ja turvaline.

Kallid mehed — need tulemused on ju lausa väike kergendus, kas pole?

Allikas: Daily Mail