Uuringud on näidanud, et ainult üks naine kümnest saab suguühte ajal orgasmi, samal ajal kui masturbatsiooni puhul on see number üheksa kümnest. Järelikult jääb partneriga seksides millestki vajaka. Sageli on põhjuseks ebapiisav või olematu eelmäng. Tasemel suuseks aitab seda viga parandada.

Suuseksi mõisteid

Oraalseks on suu ja suuõõne organite aktiivne kokkupuude suguelunditega seksuaalvahekorras.

Cunnilingus (ladina keeles cunnus — naise suguelund; lingua — keel) on naise kliitori, häbememokkade ja tupe esiku stimuleerimine huulte, keele ja/või hammastega.

Cunnilingus võib esile kutsuda naise orgasmi, millega võib kaasneda ohtram tupenõre eritus (“naise ejakulatsioon”).

Fellatio (ladina keeles fello — imema, lutsima) on mehe suguti sisenemine suuõõnde.

Karistusõiguses ja tavaliselt ka tsiviilõiguses käsitletakse fellatiot kui seksuaalvahekorda koos sellest tulenevate õiguslike tagajärgedega. Samuti võidakse käsitleda cunnilingust.

Millest alustada?

Vähesed tegevused on naise jaoks nii erutavad kui suuseks, kus partneri keel ja sõrmed ulatuvad kõikide salapunktideni ning toovad unustamatu orgasmi.

Kui oled olukorras, kus soovid naisele seda kõige paremat pakkuda, aga tema puikleb vastu, püüa välja uurida põhjus. Kas partner häbeneb oma keha või suguelundeid? Või peetakse suuseksi tegemist tabuks, kuna seda kunagi kogetud ei ole? Kui naine ise suuseksi tegema ei tõtta, ei taha ta seda sinultki vastu võtta — süümepiinad ei luba ennnast vabalt tunda.

Kuidas murest vabaneda? Varu aega, mõistvat suhtumist ja kannatlikkust. Tulemus on selle vääriline. Kiida oma kalli kaasa keha ja välimust — mehed ju armastavad silmadega, ära pelga seda ka välja öelda. Räägi, mis sind partneri keha juures erutab. Komplimentide tegemisel ole siiras. Näotu on ülistada pikajalgset blondiini, kui sinu partneriks on lühemat kasvu armas punapea. Sõnad ja teod peavad kokku langema, muidu hävitad kogu usalduse.

Üks varjatumaid komplekse on suguelundite välimuse pärast, nii meeste kui naiste hulgas. Paljudel naistel ulatuvad sisemised häbememokad välimiste vahelt välja ning üle 60 protsendil naistest on häbememokad erineva kujuga. See tekitab ebatäiuslikkuse tunnet, kuigi sellest ei räägita. Ole kiituste jagamisel helge, see kasvatab naise enesekindlust ja vabastab kompleksidest.

Kui naine pole kunagi oma partnerile suuseksi pakkunud, võib ta viltu vaadata ka sinu püüdlustele cunnilinguseni jõuda. Võibolla ta isegi tahaks seda kogeda, kuid hirm vastuteene osutamisel ebaõnnestuda tapab mõtte juba eos. Seda ei ravi söögi alla ja peale vastavate vihjete tegemine — igale jõule tekib vastujõud.

Tutvu allolevate soovitustega, ole delikaatne ja järjekindel ning kui suuseks ei ole veel teie voodielu loomulik osa, saad sammukese kindlasti lähemale.

Hea suuseksi alustalad

  • Hügieen. Meelita partner endaga koos duši alla või vanni ning iseendale keskendumise asemel paku talle kuninglikku hoolitsust — pese oma kullakallist pealaest jalatallani. Tõenäoliselt vastab ta sulle samaga.

  • Ajastus. Kui igaõhtuselt kaisus diivanil lesite ning oma aega telesaadete vaatamisega sisustate, pole hea mõte reklaamipausi ajal kiirelt asja kallale asuda. Silitused, suudlused ja rindade hellitamine võiks eelneda suuseksile. Üleliigne pole ka küünlavalgus ja teie maitsele vastav muusikavalik.

  • Eelmäng. Kasuta fantaasiat ja erguta voodielu külmkapi saadustega — värsked maasikad, jäätis või kihisev vahuvein kehal toovad rutiinist välja ja erutavad rohkem, kui arvata oskad. Kui suuseksi tegemine sullegi esmakordne, võib jäätis olla tore abimees erinevate hirmude ületamiseks lõhna ja sobiva tehnika osas. Lihtsalt naudi jäätist!

  • Kiirus. Kiired ja vihased ei ole voodis tegijad. Et keelt kiiresti liigutada, tuleb pingutada lihaseid — keeleots tõmbub tugevaks ja teravaks. Keeleotsa liikumistrajektoor aga väheneb, justkui püüaks vibraatorit imiteerida. Halvimal juhul lõpeb see sellega, et kliitor muutub erutuse suhtes tuimaks või suisa valulikuks… Aeglane, jäätise limpsimise sarnane algus ning ühtlaselt kiirenev rütm on kõige kindlam taktika. Kindlasti tasub jälgida partneri reaktsiooni oma tegevusele. Tuim pilk ja liikumatu keha peaks vihjeks olema, et midagi tuleb muuta.

  • Tehnika. Ole loominguline. Keele õrn üles-alla liigutamine viib kindlalt orgasmini, erutust suurendavad ringikujulised liigutused ümber kliitori ja tupeavas. Kui keel kipub väsima, võta appi huuled. Naisele ei pruugi meeldida, kui kohe õrna kliitori stimuleerimisele asuda, seega tasub olla ettevaatlik, kuni partner on täielikult erutunud. Harjutamine teeb meistriks ja isegi kui esimene kord aia taha läheb, ei tasu meelt heita. Järgmine kord oled kogemuse võrra targem.

  • Abivahendid. Suuseks ei seisne vaid kliitori erutamises — teretulnud on kõik muud kättesaadavad vahendid, mis erutust suurendavad. Sõrmed, vibraator — mis iganes teile vastuvõetav on. Tihti kiirustatakse abivahendite tuppe sisestamisega, kuid tasub oodata, kuni partner on korralikult erutunud ja lausa nõuab seda.

  • Orgasm. Partneri reaktsioone jälgides on lihtne aimata, kaugel kulminatsioonini jõudmine on. Pole hea mõte teel tippu tehnikat või rütmi vahetada, see võib erutuse nullida. Samuti pole tarvidust suuseksi kui pelgalt eelmängu võtta — võimaldage oma kaasale suurepärane orgasm ning suure tõenäosusega järgneb sellele tormiline vahekord.

    Nii nagu seksuaalelus üldiselt, pole mõtet piinliku täpsusega mingit kindlat tegevuskava jälgida. Võtmesõnadeks on partnerile keskendumine, hoolivus ja loomingulisus. Sinu voodielu on su enda teha, ära lepi vähimaga!