Oma tüdruku kritiseerimisele seksi ajal tuleb läheneda väga delikaatselt, aga kui ta tõesti teeb midagi sinu jaoks ebameeldivat, ei pea sa seda ka naeratades välja kannatama.

Oma soovide täitmiseks magamistoas ei pea tülitsema. Tema jaoks võib olla piinlik šokk, kui selgub, et tal jääb mõnes asjas midagi vajaka, aga siinsed juhised seksinõu andmiseks aitavad sul loodetavasti valutult parema seksini jõuda.

Seksinõuannete puhul sõltub sinu võetud rollist osaleja ja õpetajana see, millises õhkkonnas mööduvad teie tulevased erootilised kohtumised. Peamine on õppida olema leebe ja julgustav.

Siin on meie õpetused naisele seksinõu andmiseks.

Avalda oma soovid

Räägi talle sellest, mis sulle meeldib, mitte sellest, mis ei meeldi. Ütle: “See on väga hea, kui …” või “Kui sa nii teed, on minu jaoks eriti mõnus.” Tema võtete kaudne kritiseerimine positiivses võtmes on kõige lihtsam moodus saavutada täpselt seda, mida tahad. Enamik naisi januneb kiituse järele, nii et juba natukesest piisab, et kiitjat kiidetavale armsamaks muuta.

Näita talle, mida tahad

Ole suunav, aga ära pressi peale — su kehakeel annab talle sõnumi niigi edasi. Ära esita oma soove nii, et sa “näitad” talle midagi, mida ta omal algatusel ei teeks. Muuda olukord seksikaks ja ära kasuta teda vahendina oma eesmärgi saavutamiseks; ta peab tundma ennast kogemuse kaasosalisena, mitte koolitust saava seksiorjana.

Julgusta teda

Kui sa ei kinnita oma häälitsustega, et ta puudutab sind täpselt õigesti, hakkab ta arvama, et teeb midagi valesti, kuigi see ei pruugi nii olla. Seksinõu on ka see, kui sa julgustad teda oma oiete, üminate ja ohetega. Kasuta seda võtet koos teiste meetoditega ja õige varsti olete üksteise kehadega märksa paremini tuttavad, nii et armumängu saab edaspidi palju rohkem intuitsiooni hoolde usaldada.

Suuna teda vürtsika sõnavaraga

Kui olete mõlemad erutunud ja hoos, aga sina tahaksid siiski midagi teisiti teha, ütle talle seda vürtsikate sõnadega. Kui ta saab aru, et teeb kõike juba niigi väga hästi ja sa tahad ainult väikest täiendust veel parema tunde saavutamiseks, on ta tõenäoliselt hea meelega nõus kaasa mängima. Ära ainult oma jutuga liiale mine. Sosista talle seksikalt kõrva: “**** mind tugevamini”, otsekui oleksid kohe ihast suremas, kui ta sind ei aita — sellest peaks piisama.

Õppige üksteist tundma

Võtke üheskoos ette “hariduslik seksiõhtu”, kus sina saad rohkem teada tema keha ja lemmiktegevuste kohta ja vastupidi. Rõhuta, et tegemist on katsetamiseks mõeldud üritusega, ning talle tuleb kindlasti pähe paar asja, mida ta oleks nõus teisiti tegema. Eelnev kokkulepe, et tegemist on õppimisega, annab talle julgust rääkida oma soovidest, meeldivatest ja ebameeldivatest tegevustest ning sina saad teha sedasama. Isikliku seksiõppetunni korraldamine annab teile ideaalse võimaluse katsetada uusi asju ohutus ja ausas keskkonnas ning parandab teie suguelu ja suhet. 

Mitte mingil juhul ei tohi…

… viidata oma soovide kirjeldamisel eelmistele partneritele.

… sundida teda midagi tegema. Tema pea liigutamine on lapsik ja solvav. Tema käte asetamine erinevatesse kohtadesse võib õnnestuda või mitte, aga hüüatus “vabandust, vale auk” on täiesti andestamatu.

… näida pettunud, olla isekas, vihastada või solvuda, olla jäme või lugupidamatu. Vastasel korral võid olla kindel, et rohkem ta sinu heaks midagi tegema ei vaevu.

… olla nõudlik. Ta on kaasaegne naine ja ei taha, et sa teda käsutaks, välja arvatud ehk domineerimismängudes või kui sa kindlalt tead, et see talle meeldib.

… öelda talle, et ta teeb midagi halvasti. Parem kiida seda, mida ta hästi teeb. 

Seksiõpe

Otsekohesusest ja aususest on seksinõu andmisel palju kasu. Kui tahad, et ta teeks midagi teisiti, siis ütle talle seda ometi. Kasuta kiitmist, räägi partnerile, mis sulle meeldib ja mis mitte, ning jälgi, et see kõnelus oleks armas, heatujuline, humoorikas, leidlik ja seksikas. Keegi pole igas asjas meister ning harjutamine aitab meil kõigil paremaks saada. Ära kunagi lepi mõne ebameeldiva asjaga vaid sellepärast, et kardad teemat üles võtta — kui oskad õigesti läheneda, võid kõigest rääkida.

Pea meeles: omavahel suhtlevad paarid seksivad palju rohkem ja palju paremini kui need, kes ei suhtle.