1. Liiga intensiivne alustamine

Kindel viis oma naise orgasm juba algusest peale ära nullida — hüppa talle peale ja hakka kohe ennast ning oma jäsemeid talle igale poole sisse suruma. Liigse intensiivsuse alla läheb ka verekoera mängimine ning vagiina lõhkumine — olgu siis vahendiks hambad või sõrmed. Ole ikka ettevaatlik ja hoia end natukenegi tagasi. Las su kallim soojeneb üles.

2. Pidev küsimine: “Kas sa tuled juba varsti?”

Kas sa oled tõesti nii rumal, et seda küsida või on sul kiire mõnda jalkamängu vaatama? Igatahes on see üks hullemaid asju, mida seksi ajal teha. Nii paned sa oma naise tundma nagu tema rahuldamine oleks tüütu kohustus, millega on parem kiiresti ühele poole saada. Et siis püsti tõusta ja õlle järgi minna. Ole härrasmees ja hoia oma suu lukus.

3. Kogu aeg kiiruse vahetamine

See on loomulik, et kire süttides vaheldub seksi ajal ka kiirus. Aga sa ei pea iga 30 sekundi tagant oma tempot muutma. Naine vajab siiski mingit stabiilsust.

4. Sellest kõigest ühe vaatemängu tegemine

Mõnikord arvavad mehed, et seks peab välja nägema täpselt selline nagu mõnes kvaliteetses (või siis vähem kvaliteetsest) pornofilmis. Ei, sa ei pea tulema tunkedes uksest sisse ja küsima, et kas keegi kutsus torumehe. Sa ei pea ka järjest kolm tundi seksima lihtsalt seepärast, et sa nägid seda kuskil täiskasvanutele mõeldud veebilehel. Ole normaalne ja inimlik.

5. Teleka tööle jätmine

Keskendu oma naisele. Pikemat juttu polegi vaja.

6. Liigne mesijutu ajamine

Muidugi tahab su naine kuulda komplimente ja ilusaid sõnu. Küll aga ei tasu nendega ka liiale minna. Niimoodi võivad neist tõelised tujutapjad saada.