“Ma olen nii äge!” vs “Ma olen rahul sellega, milline ma olen.”

Meid julgustatakse igal sammul enesekindlad olema või vähemalt enesekindlana näima. Seda peaks enim ära kasutama just naiste võrgutamisel, kuid kohe kindlasti mitte egoistlikus võtmes. Jah, on naisi, kelle meelest on tasased ja arglikud mehed omamoodi nunnud, kuid sisimas tahab iga naine enda kõrvale meest, kes on piisavalt enesekindel. Las ma-olen-liiga-paks stiilis vingumised jääda naiste pärusmaaks, küll aga peab nende kõrval olema mees, kes oskab vajadusel seista nii enda kui naise eest.

“Ma olen nii päevitunud ja seksikas!” vs “Ma olen hoolitsetud ja mehine.”

Kui vaadata meesnäitlejaid nagu näiteks George Clooney või Orlando Bloom, siis pole vist raske arvata, miks mehed ennast nendega võrreldes pisut kohmetult tunnevad. Jah, mõne inimese jaoks on välimus kõik, kuid vaadakem tõele näkku — enda võrdlemine Hollywoodi kuulsustega on pealiskaudne ja totter. Mees peab olema eelkõige hoolitsetud ja temas peab olema “see miski”. Siis ei tule ühelgi naisel pähe teda Brad Pittiga kõrvutama hakata.

“Olen seksinud sadadega!” vs “Tean, mida voodis teha.”

Mehed kipuvad arvama, et mida tegijamad nad seksielus on, seda lihtsam on neil igale uuele naisele meelejärele olla. Aga jätke meelde, ükski naine ei taha, et tema partner oleks enne kümnete naistega maganud. Mõni ei taha, et mees üldse mõne teise naise linade vahel oleks hullanud. Küll aga ootavad naised mehelt mingitki voodikogemust, et teda ei peaks koolipoisi kombel õpetama ja juhendama hakkama.

“Vaata mind!” vs “Märka mind.”

Mehed arvavad, et mida ägedamad, valjemad, suuremad ja pikemad nad on, seda parem. Nad paistavad rahva seast silma ja järelikult meeldivad siis ka kõigile naistele. Kindlasti võtavad naised järjekorda, mõeldes “ooo, milline alfa-isane!” Nii see paraku pole — hoopis rohkem löögivõimet on mehel, kes paistab silma millegi muu kui oma lärmakuse ja möllamisega. Keegi, kellel on midagi huvitavat öelda, kes on stiilne või vastupandamatute kutsikasilmadega. Naised otsivad alati eripära, matslikkus seda pole. “Naera mu nalju, palun!” vs “Kuula seda!”

Kui küsida naistelt, milliseid omadusi nad ideaalses mehes näeksid, siis vastab suurem osa neist üsna pea, et mehel peaks olema hea huumorimeel. Naised armastavad mehi, kes neid südamest naerma panevad. Kui sulle on hea huumorimeel kaasa antud, oled õnnistatud mees. Ent kui nali nii väga välja ei tule, siis palun ära hakka seda ka pressima — teed end pigem lolliks.

“Rarrr, mul on vihased lihased!” vs “Hoolitsen enda keha eest ja teen trenni”

Treenitud keha on kuum ja vastupandamatu, ületreenitud keha on eemaletõukav. Keegi ei lükka sind ja su six-pack’i voodist välja, kuid mehed, kes on end üle treeninud pigem hirmutavad naisi. Keegi ei taha suure lihamäe all lamada ja kaisutused peaksid jääma pehmeks.

“Ma olen nii rikas!” vs “Täna teen mina välja.”

Raha on ainus põhjus, miks sa näed naisi abiellumas endast aastakümneid vanemate meestega. Kuid nemad on erandid, kelle tõttu on paljudele meestele jäänud mulje, et naised jahivadki ainult raha. Muidugi meeldib naistele, kui te õhtusöögi välja teete ja poest neile midagi tuues tšekiga vehkima ei hakka, kuid kui naine otsib endale eluks partnerit, siis ei huvita teda tema rahakott. Jah, mehel võiks olla töö ja ta peaks kohe kindlasti ise endaga hakkama saama, kuid see on ka kõik. Kullajahil olevatest naistest tasuks niikuinii eemale hoida — nad on teie kõrval vaid seni, kuni teil raha otsa saab.

“Mul on peagi jaht, villa ja isiklik pank… ” vs “Usun kindlatesse väärtustesse.”

Naistele meeldivad ambitsioonikad mehed, kes elus palju saavutada tahavad. Kuid ära mine liiale. Sa ei pea ütlema, et plaanid 10 aasta pärast olla pangajuht või elada kallis Lõuna-Prantsusmaa villas. Usu, väärt naised ei tõuka teid ära, kui ütlete, et tahate 10 aasta pärast olla materiaalselt kindlustatud pereinimesed, ent samas ka näiteks palju naisega reisida.

“Sa vahi, kus vehin!” vs “Võin tantsida küll, kuid püüan sulle mitte varbale astuda.”

Hästi liikuv mees meeldib igale naisele. Öeldakse, et see, kuidas mees tantsupõrandal liigub ütleb nii mõndagi selle kohta, kuidas ta voodis on. Niisiis, kui sa oskad tantsida, siis lase käia! Kui ei, siis hoidu parem baarileti juurde. Aga palun ära mine tegema nägu, et sa oskad väga hästi tantsida, ette-taha seksiliigutused ja higise näoga jalgade trampimine ei ole päris see, mida tantsuks nimetatakse.

“Olin kursuse parim!” vs “Kas tead, et… ”

Sa oled tark ja arukas? Väga tore! Sa ütled kõigile, et sa seda oled? Lõpeta! Naistele meeldivad targad mehed, kuid kui targast saab targutaja, siis on lood teised. Keegi ei pea pidevalt teisi juhendavat, õpetavat ja manitsevat inimest mõnusaks kaaslaseks. Hoopis parem on, kui sa aeg-ajalt vestluse käigus naist oma nutikuse ja teadmistega üllatad.

Allikas: iVillage.com